Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twilight1901

Marketing

Mladi mjesec!!!!!!

SRETAN RODENDAN KRISTEN!!!!!!!!

Image and video hosting by TinyPic

Eto ljudi nasa Kirsten je danas napunila 19 godina....cerek
Pa eto ja joj zelim puno srece u zivotu i puno uspijeha,uz Sumrak...lol
Nadam se da ce ti se sve zelje koje zazelis ispuniti u tvojoj 19-oj godinikiss


Image and video hosting by TinyPic

Mladi mjesec

Eto i mene,
Napokon sam nasla vremena da napisem novi post.
Jako mi je zao sto ga nisam prije napisala ali nisam imala vremena jer imam puno posla oko skole,moram ispraviti ocjene do pocetka proljetnih praznika i to mi bas i nije lako posto ih ima dosta..lolheadbang
Jednostavno je previse toga..skola,praksa,ucenje...jucer smo bili na izletu u Varazdinu...
nije nas bilo o d 8.30 do 18.30....Moram vam reci da je bilo odlicno i da sam se jako zabavila.
Grad je predivan,a tamo je tako ljepo i tiho ma milina....imali smo skoro sati pol da prosecemo gradom sami da malo istrazujemo,bili smo na groblju(koje je navodno jedno od najljepsih groblja u europi).
Ma uglavnom bilo je odlicno,a sad da vas vise ne gnjavim time idemo na SUMRAK!!!!!!
cerekcerek

Znam da ste vec svi culi kako se poceo snimati Mladi mjesec..dosta sam blogova nasla s tim informacijama,a ja cu vam dati nesto sto nadam se drugi nemaju jer je glupo da sad svi pisemo o istim stvarima...hahah

Ja vrlo sretno najavljujem da će Taylor Lautner glumiti Jakoba Blacka u Mladom mjesecu i da su to s odusevljen prihvatili Summit Entertainment, producenti, a i Stephenie Meyer.


Image and video hosting by TinyPic

OCEKIVANJA FANOVA (NEW MOON)



Los Angeles, CA - Ožujak 23, 2009 - Summit Entertainment objavila je danas da Native American,
Glumaci Chaske Spencer, Bronson Pelletier, Alex Meraz, Kiowa Gordon i Tyson Houseman su sluzbeno potpisali ugovor kao clanovi copora u Sumrak Sagi:Mladi Mjesec.

U filmu,copor brani ljude protiv vampira, iako im je plemenska povijest izmjesana s Edwardon Cullenom i njegovom obitelji.
Clanovima copora pridruziti ce se Kristen Stewart, Robert Pattinson i kolega copora Taylor Lautner u filmskoj reziji je Chris Weitz,koja ce biti objavljena 20. studenog, 2009.

U Sumrak sagi: Mladi mjesec, Bella Swan (Kristen Stewart) je shrvana zbog naglog odlaska njezine vampirske ljubavi, Edwarda Cullena (Robert Pattinson), ali je njezin duh obnovljen prijateljstvom s njezinim rastucim prijeteljem, neodoljivim Jacobom Blackom (Taylor Lautner).
Iznenada otkriva iznenada se nade u svijetu vukodlaka ciji su nasljeden neprijatelji vampiri, a njezina odanost odjednom je stavljena na kusnju.

Svaki clan copora je podrijetlom indijanac.Spencer je Lakota (Sioux), Pelletier je Cree-melez, Meraz je Purepecha (Tarasco), Gordon je Hualapai i Houseman, koji su bili otkriveni na otvorenom castingu poziva je Cree.
Casting za clana copora je nadgledao nagradeni casting redatelj Rene Haynes, koji je poznat po svom radu na projektima u rasponu od Native "ples s vukovima" i "Pokopaj mi srce kod Wounded Kneeja."

Radnja, moderne vampir ljubavne pricče i blockbuster uspjeha prvog filma u seriji pod naslovom sutoSumrak je objavljena u kazalištima na 21. studenog 2008. zaradivsi 60,9 milijuna dolara na domaćem terenu tijekom svog prvog vikenda. Do sada film je zaradio gotovo 380 milijuna dolara širom svijeta.
Sumrak je objavljen na DVD, Blu-ray i VOD prošle subote, 21 ozujka prodavsi više od 3 milijuna DVD u svom prvom danu što ga čini jednim od top pet najprodavanijih DVD tijekom protekle dvije godine
.cerekcerekcerek


ovo je par rijeci od filmskog rezisera Chrisa Weitza


Likovi u knjizi Stephenie Meyer prolaze kroz izvanredne okolnosti psihicke promjene i izgleda, tako da nije neobično da se nagada dali je isti glumac(sad i prije). Ali moj prvi instinkt bio je da je Taylor bio, i trebao bi biti Jakob, i da bi knjiga bila najbolja kad glumi glumac koji je emocionalno savrsen za taj dio. Mislim da ce ljubitelji knjige i filma Sumrak biti iznenađeni da je Jacob Black (Taylor), na sceni u Mladom mjesecu, raduje mse sto cu raditi s njime kao i sa ostatko mekipe u ekranizaciji ovog filma.

Sve najbolje

Chris Weitz


evo i nekoliko covera za film Mladi mjesec

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

to je sve za sad,ali ako nadem jos nesto...sigurno cu to napisati....

JEDNA IZBRISANA SCENA IZ SUMRAKA.....

-She is brought him to life-



Post je objavljen 24.03.2009. u 15:46 sati.