Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

sukob interesa

Image and video hosting by TinyPic

Srna prognozira: Engleska zicer protiv Ukrajine za hrvatski lov na 2. mjesto


Darijo Srna prokomentirao je utakmicu s Andorom, ali i izglede Ukrajinaca koji će protiv Engleske na Wembleyju tražiti bodove koji bi im donijeli dobre izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo:
"Ja se prvo nadam našoj pobjedi protiv Andore, a nadam se i da će Ukrajina izgubiti od Engleza na Wembleyju. Znamo da Englezima to baš i nije sretan stadion, no smatram da Ukrajinci imaju šanse. To bi nam otvorilo put prema Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi", smatra Srna.

Shaktar u četvrtfinalu Kupa Uefa igra protiv Marseillea:
"Uz malu dozu sreće možemo do kraja, ali neću prognozirati jer kada prognoziram onda obično izgubimo. Mislim da imamo lijepu priliku protiv Marseillea proći dalje i onda igrati s kijevskim Dinamom", kaže kapetan Šahtara.

Osvrnuo se Darijo i na česte špekulacije o njegovu odlasku iz Šahtara: "Vidjet ćemo, neću ništa o tome govoriti. Kada završi sezona ćemo o tome. Trebalo bi se puno stvari poklopiti da odem iz Shakhtara", kaže hrvatsko krilo za Index. Veseli se Rovinju;moru,rivi...



Evo, još jedan moj video: o okupljanju Bilić boysa uz ''Prijatelje'' Marka Perkovića Thompsona. Nadam se da će vam se svidjeti iako nije baš rezolucija na razini...

Post je objavljen 24.03.2009. u 10:22 sati.