Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pakovoselo

Marketing

Zahtjev Grada Drniša Hrvatskim šumama za ustupanje zemljišta za autobusna stajališta i prolaz za stoku ispod državne ceste D 33 u Pakovu Selu

U okviru radova na državnoj cesti D 33 gradonačelnik Drniša Ante Dželalija u ime Grada Drniša od Hrvatskih šuma zatražio je ustupanje zemljišta za dva autobusna stajališta na Pakovu Selu te dvije prilazne rampe prolaza za stoku, dužine po 20 metara.
U dopisu kojeg je gradonačelnik Drniša Ante Dželalija 04.03.2009. uputio predsjedniku uprave Hrvatskih šuma gosp. Darku Vuletiću stoji da Grad Drniš nije bio pravodobno upućen na činjenicu da projekt obnove državne ceste D 33 na dijelu od Drniša do Pakova Sela ne sadrži autobusna stajališta kao niti prolaz za stoku, otvora 3m x 3m, a koje je Grad Drniš naknadno zatražio od Hrvatskih cesta.

3Obzirom da je investitor prihvatio naše zahtjeve te da će Izvođač izvesti doprojektirane sadržaje, nakon riješenih vlasničkih odnosa, za zemljište koje nije cestovno već je u vlasništvu Hrvatskih šuma, molimo Vas na razumijevanje i što je moguće bržu odluku o dopuštenju korištenja zemljišta za dva autobusna stajališta (lijevo i desno) kao i dvije prilazne rampe prolaza za stoku, dužine po 20 m3, stoji u dopisu gradonačelnika Dželalije gospodinu Vuletiću. Tražene lokacije su inače dugogodišnja neuređena autobusna stajališta a lokacija prolaza za stoku nalazi se na mjestu s najmanjim iskopom za prilazne rampe, na površini plitko okršenoj, s tek mjestimičnim niskim raslinjem.

Post je objavljen 23.03.2009. u 18:53 sati.