Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webstilus

Marketing

Produžen rok za stipendije

Poštovana/i,

Obavještavamo Vas da je produžen rok za prijavu za upis i stipendije na sljedećim odsjecima pri Central European Universityju (CEU):

Department of Philosophy – prijave se primaju zaključno s 1. travnjem 2009.

Departments of Political Science, History, Medieval Studies - prijave se primaju zaključno s 15. travnjem 2009.

MATILDA European Master in Women’s and Gender History - prijave se primaju zaključno s 15. lipnjem 2009.

Central European University (CEU) je sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. CEU se nalazi u Budimpešti, a službeni jezik na kojem se studira je engleski. CEU programi su prilagođeni Bolonjskom procesu te se nude jednogodišnji i dvogodišnji diplomski (Master) programi ovisno o broju godina studija na preddiplomskoj razini. Paralelno uz natjecanje za upis na studij, kandidati se natječu za potpunu i/ili djelomičnu financijsku potporu za studij. Detaljnije informacije o studijskim programima, financijskoj potpori i uvjetima za upis dostupne su na internetskim stranicama www.ceu.hu

Vise informacija o potrebnoj dokumentaciji za prijavu na CEU možete pronaći na: http://www.ceu.hu/admissions/apply. Prijave za upis na studijske programe i financijsku potporu za studij na CEU se vrše putem on-line obrasca koji je dostupan na internetskoj stranici https://apply.embark.com/Grad/CEU/65/.

Na CEU je dostupna djelomična i puna financijska potpora koja se dodjeljuje na temelju akademskih rezultata ostvarenih na preddiplomskom studiju i bodovima u procesu prijave.

Detaljne informacije o CEU, kao i službene brošure, dostupne su u Institutu za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33/I, 10000 Zagreb (telefon: 01/4817-195; e-mail: iro@iro.hrOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ; web: www.iro.hr), ovlaštenom predstavniku za CEU.

S poštovanjem,
Institut za razvoj obrazovanja




Institut za razvoj obrazovanja /
Institute for the Development of Education
Preradovićeva 33, HR - 10000 Zagreb, Croatia
t: +385 1 4555 151 / +385 1 4817 195
f: +385 1 4555 150
iro@iro.hrOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript / www.iro.hr


Post je objavljen 23.03.2009. u 10:14 sati.