Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

FILM 10 000 PRIJE KRISTA...

...za lakše prebroditi noć.


Dosta me dugo nema...
Smišljam naslov...možda i temu,ne znam.

Već ispijam drugu kavu...onu instant (2in1...coffee drink,bez šećera) iz LIDLa..dođe me jeftinije od ovog kradljivog kafe-aparata,koji mi ponekad bezrazložno pokupi poslijednji sitniš koji imam sa sobom...i di ćeš ..pobogu usred noći tražit siću za kavu..

...noćna se šihta već zakotrljala u duuugi ,drugi sat...do jutra je još punih deset sati predamnom...
...za to vrijeme neki avion preleti pola planete,a ja ću tek dremljivim korakom ujutro kući.Zapravo neću,jer moram nešto obaviti ujutro nakon posla u gradu...
Naime,bliži se Uskrs pa su konačno zaredale naruđbe za moje suvenire..te moram potražit neke suradnike..da napokon nešto počnem radit...tad se osjetim svoj i poletan.
....a bilo je i vrijeme da neš' krene...u ovo vrijeme recesije i usudim se reći teške depresije,kad se istrošiše gotovo sve zalihe,buđenjem proljeća krene nekako usporedo i buđenje mojih aktivnosti...ko medo nakon zimskog sna.
Neki mi kažu ,pa zašto zimi ne napraviš zalihu? Po zimi radim druge stvari...npr.uređujem svoj dom u koji se nadam konačno preseliti..

Pregledavam neke fascikle u kojima držim sakupljene članke iz raznih novina i časopisa (stranih i domaćih)...o raznim izradama ukrasnih predmeta,suvenira,lampi...ima tu koječega i starih zanata,recepata starih jela ,napitaka i rakija...različite ambalaže za iste...potom je tu i poseban fascikl u kojem se nalaze probrane teme o gradnji...ne klasičnoj ciglom i betonom već ekološkoj..sa drvom ,slamom,vapnom,kamenom...daklem prirodnim materijalima...
Ma nađe se tu koječega...naravno meni zanimljivog.
Obzirom da me interesira širok dijapazon tema...od života,alternative,psihologije (i tzv.parapsihologije),ekologije,građevine,arhitekture,povjesti,slikarstva,dizajna,zanimljivosti flore i faune...i mnogih drugih suptilnih tema iz života koji me /nas okružuje...daklem,uvjek kad naiđem na nešto interesantno iz tih meni zanimljivih tema,ako sam u mogućnosti ..taj časopis kupim ili najčešće fotokopiram članak...morat ću polako početi sve sortirati i podsortirati u nekakve registratore...jer tu i tamo zagubim odreske ...zapravo gubim ih kojekuda..
...pod sjedalom u autu,u gepeku,u ormarima i ladicama po kući..(tada ih moja B.P. najčešće baci...pod izlikom da samo sakupljam smeće..i donosim nekakvu negativnost u kuću,iako ja u tim člancima to ne vidim ...dapače..sakupljam znanje..a znanje je moć...he,he..)

Heba te kako vrijeme prolazi...kotrlja se već i treći noćni sat...

Predamnom je duuuga noć...ali ja sakupljam znanje...a ono je moć...ma ko ga je*e..skratit ću noć..
...posudih u obližnjoj videoteci film..10 000 PRIJE KRISTA (10 000 B.C.)...i to je nešto,pa idem skratit noć..moć..nemoć..

..
...laku noć!..

...dakako...e'


Post je objavljen 23.03.2009. u 09:13 sati.