Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mypinsandneedles

Marketing

Everything I do, I do it for you....

Želim da vrištim, da vrištim, da vrištim. I ponekad to zaista i učinim, ali ti me ne čuješ. Ne čuješ sva ta moja zvona u glavi, svu tu zbrku, sve te šumove i vrevu. Ne, ne čuješ!
E pa ti ni ne znaš što znači imati sve nerede svijeta u samo jednom djeliću mozga, u jednoj moždanoj stanici.
Ti ni ne znaš kako je ne imati dušu, a ipak osjećati kako đavolski nagrizuje. Ne, ne znaš kako je ne imati srce, a ipak osjećati bol. Možda je to ona fantomska bol. Jesi li ikad izašao na ulicu i neprekidno se smijao mjesecu? Jesi li ikad mahao zvijezdama, razgovarao sa drvećem, kupovao cvijeće zgradama i pjevao s pticama?? Ne, ti nisi niti ne znaš. Ljubavi pa ti si tako obično biće da zapravo ne znam što sam tražila u tebi, pa ti si samo smrtnik, a ja samo čovjek, ali onaj čovjek koji umire…


Slike.hr - besplatan upload slika

Sve bogove svijeta mogu pozvati, ali njega mi ništa ne vrati. Daleko, daleko srce mi je ostalo, ostalo za sva vremena, da kraj njega budi se. U sve luke svijeta nemam s kim jer moje misli su sa njim. U njegovoj boji oka sam i njegovo ime ponavljam…

Slike.hr - besplatan upload slika

Proklet bio onaj čas, proklet bio onaj sat, proklet bio tvoj pogled, proklet bio tvoj pogled, o proklet bio…prokleta bila ona noć!!!


Slike.hr - besplatan upload slika

Nad grad se spušta noć, mjesečina mi obasjava lice, šišmiši lete malo dalje, sve zvijezde sjaje, ja mislim o tebi i kako se nikad ne vraća ono što se daje!
>

Slike.hr - besplatan upload slika

Post je objavljen 22.03.2009. u 18:56 sati.