Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamo-zagreb-1945

Marketing

Dinamo : Osijek 0:0

DINAMO nije uspio svladati Osijek na Maksimiru. Unatoč dominaciji i boljoj igri Dinama, gosti iz Osijeka uspjeli su sačuvati svoju mrežu netakmutom i onijeti iz Zagreba vrijedan bod. Jurčevićeva momčad ipak je na nekoliko sati preuzela vrh tablice, barem do utakmice Hajduka i Zagreba.

Od ostalih rezultata treba izdvojiti demoliranje Intera na Šubićevcu 4:0. Ermin Zec je sa tri gola zapečatio sudbinu gostiju iz Zaprešića već u prvom dijelu. Varteks je odigrao samo mršavih 0:0 protiv Zadra, a sličnu sudbinu doživio je Slaven Belupo koji je u Koprivnici imao vodstvo sve do posljednje minute. Cibalija je uspjela izjednačiti na 1:1 i odnijeti važan bod. Riječani su na Kantridi svladali Croatiju iz Sesveta sa 3:2.



Dinamo - Osijek 0:0

Dinamo: Butina, Ibanez, Kovač, Bišćan, Tomečak, Sammir, Vrdoljak, Calello, Etto, Mandžukić, Sivonjić

Osijek: Skender, Luiz, Vida, Smoje, Ibriks, Jugović, Kurtović, Vidaković, Barišić, Primorac, Miličević

Prvo poluvrijeme:

Image and video hosting by TinyPic

Samo dvije tisuće ljudi došlo je popratiti susret na Maskimiru u kojem Modri traže povratak na čelo ljestvice makar na samo nekoliko sati.

Iako kontroliraju igru i imaju više loptu u nogama, nogometaši Dinama do 15. minute nisu uspjeli povesti na Maksimiru. Za sada se igra bez većih prilika.

Velika prilika za Osijek u 29. minuti, a samo je sreća spasila Modre od gola minusa. Karlo Primorac je bio u akciji, probio se po desnoj strani i oštro šutirao prema Butini. Lopta je već prošla Dinamovog vratara, no umjesto u mreži, odsjela je na stativi.

Image and video hosting by TinyPic

Do poluvremena Modri nisu uspjeli zabiti gol i na odmor se odlazi s početnih 0:0

Drugo poluvrijeme:

Najveću priku u drugom poluvremenu imao je Čileanac Pedro Morales u 57. minuti. Dinamov veznjak sa samo nekoliko metara pokušao je matirati Skendera, no Osijekov golman odličnom je reakcijom uspio otkloniti opasnost. Modri još uvijek ne uspijevaju doći do prednosti, no kako odmiće utakmica tako se redaju sve bolje i bolje prilike.


Post je objavljen 22.03.2009. u 17:28 sati.