Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oneloveonelife

Marketing

Za Silviu...


Vjerujem u Ljubav ali ne i u ono što ljudi nazivaju ljubavlju. Misilm da si ono što vjeruješ i da te vjera pokreće u svakom trenutku..ali religije me rastužuju Volim vjerovati u priče za malu djecu. Ali ne volim filmove sa sretnim završetkom..jer povjeruješ da je to i u stvarnom životu moguće.a češće nije.. I ako to očekuješ otvaraš si prostor da budeš razočaran.
Postoje prava prijateljstva. Ali da bi ona postojala prvo ti trebaš biti pravi prijatelj.
Očekivanja uništavaju ljubav.
Mislimo da volimo nekoga, a ono što uistinu volimo je naša slika o toj osobi. Odredimo u svojoj zaljubljenosti i potrebi kalup i onda smo ljuti što se OSOBA u taj kalup nije uklopila, što nas nije ispunila i ostaje razočaranje...za koje smo ako smo iskreni krivi sami.. Ljuti smo što opet to nije to, ali ne želimo se suočiti sa pitanjem"Što to TOČNO nije to?"... jer došli bi do činjenice...moja slika nije to..a ta osoba je samo ono što je... ni više ni manje.. i onda se postavlja pitanje: kakva je to naša ljubav s kojom smo se tako lako spremni busati i hvaliti...
Ne možeš mi napraviti ništa što ti ne dopustim. Nitko to ne može.
Vjerujem u Boga.ali ne iz udžbenika..vjerujem u živog Boga koji je živ u meni u svakom atomu, održava mi dah, obuhvaća me i spaja sa svim postojećim.
Ratovi, glad i sl. sranja...postoje zbog ljudskog stanja svijesti i nemaju veze s Bogom..NEKA VAM BUDE PO VAŠOJ VJERI. i je nam.
Patnju ne dozvoljava Bog, patnju si stvaramo sami iz raznih razloga..jedan od njih je da nam paše uloga žrtve... jadni smo i treba nam pažnja..i nismo mi odgovorni za to..e pa probudite se..jer JESMO.
Glupo je čekati pomoć "odozgo" ..e S. tu se slažem potpuno...a i s ovim: ako si uprskamo zivot sami smo si krivi... dodala bih samo: Život je onakav kakvim ga vidimo :) uvijek imamo pravo izbora.. uvijek (a i mogučnost)

Evo draga :) malo nam se mišljenja razlikuju, ali wtf ..ko da je to važno...pa ni jedan list na drvetu nije isti.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 21.03.2009. u 11:15 sati.