Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globeosbanija

Marketing

SURADNJA IZVAN ŠKOLE

SEMINAR

U petak 13.3. u našoj školi se održao seminar za nastavnike početnike iz cijele Hrvatske.
Cilj je bio pokazati mladim nastavnicima način rada mjerenja na vodi,te izrada i očitavanje grafova.

uvodni govor naše cijenjene pedagogice uz jutarnju kavu
Image and video hosting by TinyPic

dolazak na našu mjernu postaju na Kupi
Image and video hosting by TinyPic

predavanje o izradi i očitavanju grafova u 5 koraka
Image and video hosting by TinyPic




Ekološko društvo Pan - Karlovac (skraćeno Eko Pan) je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje čija je misija edukacija o ekologiji, zaštiti prirode i okoliša, promicanje načela održivog razvoja te organiziranje i sudjelovanje u zaštiti okoliša na području Karlovačke
Županije.


Image and video hosting by TinyPic



MEDICINSKI FAKULTET RIJEKA

projekt- Stabilni izotop u oborinama

cilj i svrha ovog projekta- načiniti znanstveni rad pod nazivom "Karta stabilnih izotopa u oborinama na području Republike Hrvatske" kao i približiti učenicima znanstveni rad u laboratoriju.

kako će se projekt provoditi i na što treba posebno paziti-
Svaki dan nakon što načinimo mjerenje količinu oborina (kao i do sada) vodu pohranjujemo u kanister. Kanister počonjemo puniti prvoga dana u mjesecu a završiti zadnjega dana u mjesecu. Kada vodu zadnjeg dan ulijemo u kanister zatvorimo ga i dobro protresemo. Nakon toga uzmemo tri bočice (koje nam da Medicinski Fakultet) i napunitmo ih do samoga vrha. Tako pune bočice Fakultet preuzima i vršiti daljnju analizu i obradu podataka.
Postupak otvaranja spremnika, ulijevanja oborinske vode i zatvaranja spremnika potrebno je obaviti šte brže kako ne bi došlo do «bježanja»izotopa iz spremnika. Isto tako potrebno je dobro zatvoren spremnik drzati na tamnom i hladnom mijestu .



Surađujemo i sa Hlocim d.o.o.građevinskom firmom koja nas je pošle godine obradovala sa ulaznicama za predstavu u Zorin domu,te ove godine sa mnoštvom pribora koji je podijeljen za kreativne radionice u sklopu s likovnom kulturom

Surađujemo i sa udrugom žena "Katarina Zrinska" od koje smo dobili ovo drvo mira
Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 20.03.2009. u 16:43 sati.