Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzro

Marketing

Damir Kajin: prvi u kritici - prvi u obrani!

Damire Kajin, svaka ti čast! Kad triba upozoravat na nepravilnosti u Hrvatskoj tu si prvi, tu si 100% principjelan! Pravi si vjernik onakvi kakvi i triba bit, a ne onakvi koji politizira vjeru.

Na mistu si i kad triba reć Slovencima da je dosta! Da je Istarska županija dio Hrvatske! Da Slovenija može bit dobar susid al da se ne može sirit na Istru nikakvim referendumom. Bila je Istra naša hrvatska! Bit će i ostat će! Nisi nacionalist ali si pravi domoljub! Ka šta si bija i kad je tribalo oslobađat Hrvatsku obavija si časno svoju dužnost!

Nije sve u Istri bajno al Istra ima čovika koji zna branit istarske interese i način života da bi Istri i ciloj Hrvatskoj bilo bolje! U Istri se živi bolje nego u drugim djelovima Lipe Naše. Ne znan, možda i IDS-ovci kradu, laži i mažu. I to san čuja! Al očito manje nego šta je hrvatski prosjek. Zato poštujen Istru, poštujen Kajina!

Virujen da i mi u Dalmaciji možemo živit bolje i lipše. Ne da virujen nego znan. Al neće nam to niko dat, sami to moramo zaslužit. Imamo izbore 17. svibnja. Kako glasujemo tako će nam bit. Jake hrvatske regije - jaka Hrvatska!

Post je objavljen 19.03.2009. u 20:02 sati.