Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Kakav otac, takva kcer : ))))

I eto, dok ja radim na promjeni imena ulice Yugoslavia, u Quitu, moj tata cini slicno, samo s imenom Trga Marsala Tita u Zagrebu!
No, vjerujem i nadam se da ovaj put ipak ne ostaje sve samo u obitelji : )
Bravo tata! Bravo kceri : ))))

Image Hosted by ImageShack.us

From: damir borovcak
Subject: Mate Cavar - Otvoreno pismo gradonacelniku, kao i Poglavarstvu Grada Zagreba
To: "Hrvatskim medijima u domovini i svijetu"
Received: Sunday, March 15, 2009, 10:11 AM

Adresa za odgovor: hapok1990@hotmail.com

Mate Ćavar, Dalmatinska 12, 10000 Zagreb

***

Poštovani,

šaljem Vam jedano svoje otvoreno pismo:

***

Otvoreno pismo gradonačelniku, kao i Poglavarstvu Grada Zagreba

Poštovani gradonačelniče Zagreba!

Sada, i nakon najnovijeg otkrića masovnog, monstruoznog genocida nad hrvatskim narodom, kod Laškog, u napuštenome rudniku "Barbarin rov" u Sloveniji, za koji zločin i slovenski partizanski prvoborci tvrde da je izvršen nad Hrvatima, po nalogu maršala Tita, zar Vas nije sramota da najljepši Kazalištni trg u Zagrebu, gradu kojemu ste Vi gradonačelnik, nosi ime takvoga zločinca?

Već je u par navrata bilo i masovnih prosvjeda na ovome Kazališnom trgu u Zagrebu, sa zahtjevima da se Kazališni trg nazove svojim pravim kazališnim imenom, to jest da se ukloni nametnuto ime "Trg maršala Tita", što je ostalo bez Vašeg odgovora. Kakav je gradonačelnik koji ne sluša svoje građane?

Vi se riječima često iskazujete hrvatskim domoljubom i rodoljubom, kao i praktičnim katolikom, ali Vaša djela, u ovome slučaju, to ne potvrđuju. Zar Vi, kao gradonačelnik Zagreba, podržavajući maršala Tita, ne osjećate da se time solidarizirate sa zločinima nad Hrvatima najvećeg ubojice hrvatskoga naroda i jednoga od desetorice najvećih zločinaca dvadesetoga stoljeća, po međunarodnome sudu?

Kao gradonačelnik glavnoga grada svih Hrvata, zar nećete posjetiti tek otkriveno masovno stratište hrvatskoga naroda u rudniku "Barbarin rov" kod Laškoga? Ako se i ovoga puta oglušite o zahtjeve hrvatskih građana Zagreba i Hrvatske i ne skinete ime maršala Tita sa ovoga Kazališnog trga u Zagrebu, nemojte ni slučajno više nastupati pred Hrvatima Zagreba, Hrvatske i svijeta kao hrvatski gradonačelnik Zagreba. Vaše solidariziranje sa imenom maršala Tita je sudioništvo u zločinima koje je on počinio nad hrvatskim narodom i užasnim žrtvama rudnika "Barbarin rov".

Podržavati imena masovnih ubojica hrvatskoga naroda je solidariziranje sa njihovim zločinima. Mučeništva Hrvata neka progone njihove ubojice i simpatizere, ma gdje bili! Nije bilo u pitanju samo rušenje tek obnovljene Države Hrvatske, nego su u pitanju jugokomunistički zločini nad Hrvatima, na čelu sa maršalom Titom.

Otvoreno pismo, u Zagrebu, 14. 03. 2009.

Građani Zagreba


Post je objavljen 19.03.2009. u 19:06 sati.