Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teen-fun

Marketing

debeli marko

danas sam imala 8 sati u školi... bilo je naporno!
Kada su završili onih prvih 6 sati sve smo otišle da čekamo informatiku. dok smo čekale, u jednoj učionici koja je bila prazna čulo se neko užasno pjevanje (na na na naa naaaa). Sve smo krenule da čujemo što to krešti i odjedamput je izišao mali-debeli marko da vidi tko je to bio( nismo ništa napravile) sve smo šutile i gledale u nj. ko da nije normalan ( stvarno nije!).
Odjedanput nas je počeo MLATITI s nekom knjigom iz matematike. Onda mu se usprotivila mateja mozer i tako su se njih dvoje svađali. Nakon nekog vremena uzeo je šestar za ploču iz učionice i napao mateju s šestarom. Mateja je poludila i otišla kod pedagoginje, onda je pedagoginja raspravljala priču... I onda je 5 min. bilo mirno i onda je marko počeo izvoditi još veći Show! Budala je uzela neku prljavu kapu i to žvakala u ustima glumeći psa! Vijao nas je, valjao po podu, hvato je neke cure za nešto... I onda je napokon zvonilo za kraj nekog sata i morao se povući i više Hvala Bogu nije dolazio!
Ali taj mali je stvarao još veće gluposti nego što su te, kada je bio 1. razred obavljao je veliku nuždu pred svim učenicima iz škole (tada mlađe smjene), Neki dan sam čula da je pišao kroz prozor! A od nastavnice iz glazbenog sam čula da joj čačka po torbi i vadi ključeve i kada nađe odgovarajuče za klavir samo svira... Ja misim da je to bilo dosta o tom marku, propao je treći razred na ljeto i sada ponovno ide u nj.


Post je objavljen 19.03.2009. u 17:05 sati.