Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nick-jonasbrothers-4ever

Marketing

Moda i Jonasi...

Jonas Brothers nedavno su objavili knjigu, obožavatelji hrle u kina gledati njihov film 'Jonas Brothers: The 3D Concert Experience', a od jeseni će moći odjenuti i odjeću s njihovim potpisom.
Riječ je o sportskoj kolekciji namijenjenoj mlađim tinejdžerima koja će se prodavati u velikim trgovačkim centrima poput Wal-Marta, Kmarta i sl.
Linija je inspirana odjećom iz novog Disneyjeva TV showa u kojem su glavne zvijezde Jonas Brothers, a koji će se početi prikazivati u svibnju.
Joe, Kevin i Nick igraju braću Lucas, zbunjene dečke iz privatne škole Horace Mantis Academy koji se vrlo često nađu u nekim suludim situacijama.
Kolekcija je inspirirana školskom uniformom i uključuje odjevne predmete poput vesti, polo majica, košulja, traperica, a cijene odjeće bit će između 9,99 do 24,99 dolara.
'Mislim da je odjeća s potpisom braće Jonas genijalna ideja jer tinejdžerice žele biti što bliže svojim idolima. Odrasli vole čitati o svojim omiljenim zvijezdama u magazinima, dok tinejdžeri vole nositi odjeću s potpisom njihovih idola', objašnjava marketinška stručnjakinja Jane Buckingham.


Post je objavljen 19.03.2009. u 15:23 sati.