Unatoč sumnjima, eto nama uspješnog dolaska na kraj prvog tjedna svakodnevnog bloganja! Bilo je puno manje strašno nego sam očekivala, tako da mi se ovo čini pravim trenutkom da se nečim počastimo; pa bez daljnjeg otezanja: naaAajbolji keksi s komadićima čokolade na svijetu!
Kao što neki od vas znaju, Popsci portal ima krasnu rubriku Kitchen Alchemy ujutar odjeljka DIY (Do It Yourself) i prije nekog vremena Aki Kamozawa i H. Alexander Talbot, potaknuti zanimljivim člankom Davida Leitea objavljenim u New York Timesu napravili su par eksperimenata koji su ih doveli do krasnog keksića. Jasno da sam morala replicirati u vlastitoj kuhinji nešto tako "znanstvenjački", ali s obzirom da nisam baš ljetni keksojed - recept je tek sad dočekao premijeru.
Moj je mobitel zabilježio da su izgledali ovako:
, a kakvog su okusa isprobajte u svojoj kuhinji. Ja ću reći samo da su apsolutno svi prisutni pri testiranju gotovog proizvoda oduševljeno najavljivali reprizu.
Post je objavljen 19.03.2009. u 12:36 sati.