Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

Pomozimo Antonu Živkoviću

„25-godišnji Anton Živković skočio je na glavu u more dubine jedan metar, slomio vratni kralježak i ostao 100 postotni invalid. Anton je danas prikovan za krevet i potpuno nepokretan. Život ovog mladića promijenio se u sekundi.Sa prijateljima je išao na more, skočio na glavu, a već pri skoku mu je pukla kralježnica. Prijatelj ga je u posljednji trenutak, kada je već bio na izdisaju, izvukao iz vode. U bolnici je proveo 5 mjeseci. Anton je nakon nesreće u Novom Vinodolskom u ljeto 2007. godine, došao živjeti s roditeljima u Pulu. Anton se ne može brinuti o sebi, a o njemu najviše brine majka Eva. Anton s majkom,11-godišnjim bratom Petrom i nezaposlenim ocem Jozom živi u podrumskom prostoru od 30 kvadrata, koji je preuređen u podstanarski stan. Stan nema prozora, odvojene spavaće sobe, a sve je prekriveno vlagom Žive od 3000 kuna mjesečno,od čega, kaže Anton gotovo 2000 ide za režije.Antonu možete pomoći uplatom na žiro račun, Istarske kreditne banke 3330036376, s naznakom za Antona Živkovića.“

Antonov broj mobitela: 095 897 65 94
Evo par linkova iz 24sata:
http://www.24sata.hr/news/clanak/prikovan-je-za-krevet-zbog-skakanja-na-glavu-u-more/104671/
http://www.24sata.hr/news/clanak/nepokretnom-antonu-25-neznanac-ostavio-1000-kn/105054/
http://www.24sata.hr/news/clanak/paralizirani-anton-iz-pule-zeli-otici-na-akupunkturu/106521/

U zadnjem postu bili smo meta napada anonimaca. Odlucili smo da se više sa takvim ljudima nećemo prepirati,nećemo ostavljati komentare na njihove napade,jednostavno ćemo ih ignorirati ili obrisati njihove komentare.
Mislim da smo bili dovoljno jasni što se tiće pomoći za našu Franku,oni koji žele pomoći dobit će na uvid dokumentaciju i nikada od toga nismo bježali niti smo nešto skrivali.
Puno hvala svima vama koji nas podržavate.


Franka je stigla iz toplica,bilo je super,razgibana je i od sljedećeg tjedna vjerojatno kreće u vrtić,jako se poželjela svojih malih prijatelja, stalno to spominje. Do sljedećeg pregleda u Lovranu je ostalo 3 mjeseca, pa se veseli što će ta tri mjeseca ići u vrtić.
Ovom prilikom želimo se zahvaliti nekim ljudima koji su nam već jako puno pomogli a ne znamo kako da im se za sve zahvalimo...(Ovaj puta u relizaciji našeg centralnog grijanja)
Burić Ankici i Ivanu
Šarić Ivani i Boži
Vedrani
Šarić Jozi i Danijeli
Denisu Podgorelecu
Ivanković Ivani i Zoranu
Obitelji Maljković


Pozdrav...wavewavewave


Post je objavljen 18.03.2009. u 19:42 sati.