Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhovnemisli

Marketing

Tko ima uši...

Poslušajmo milozvučni glas što teče s izvora vjere, što se u svijet slijeva s međugorskog vrela. Odijenimo se ljubavlju i riječima One koja nas vodi i bodri, koja nas mazi i opiminje, koja nas hrabri i liječi, koja nam pokazuje izgubljenost i tugu zemaljsku, koja nas upućuje na radost nebesku, koja nas grije toplinom Evanđelja i neumorno ponavlja da je stalno s nama, da je ušetala u našu svakodnevicu, da je nadomak naših srdaca, da nas miluje svojom nazočnošću, da nas grije svojom toplinom, da nas krijepi svojom brižnošću. Darujmo se Onoj koja nam govori da bismo od sreće zaplakali kada bismo znali koliko nas ljubi.

Draga djeco!
Danas vas pozivam da se svaki dan odlučujete za Boga o kojem puno pričate, a malo ga svjedočite svojim životom. Odlučite se za obraćenje, neka vaš život bude istinit pred Bogom, da u istini svjedočite ljepotu koju vam je on darovao.
Vi ne znate s ljubavlju slušati riječi koje vam dajem. Budite svjesni, ljubljeni moji, da sam vaša Majka i da sam došla na Zemlju poučiti vas poslušnosti iz ljubavi, da ljubavlju molite, a ne prisilom zato što nosite križ. Zapamtite, križem se Bog proslavlja preko svakog čovjeka. Molite i nećete se pokajati jer će vam Bog dati darove kojima ćete ga slaviti do kraja svoga ovozemaljskog života. Zato vas pozivam na ustrajnu molitvu i pokoru. Žrtvujte se za spas svijeta i ne gledajte na materijalno. Sami nemate snage, zato sam s vama da vam pomognem. Gospodin vas želi očistiti od grijeha vaše prošlosti. Otvorite vrata svojih srdaca Isusu kao što se cvijet otvara suncu. Ispovjedajte se i budite u miru s Isusom jer samo on može ispuniti vaša srca mirom i radošću. Molite da biste imali snage ostvariti sve što vam govorim. U poniznosti se odnosite prema porukama koje vam upućujem jer ako u srcima budete nosili riječi koje vam darujem, ako ih budete proživljavali, vi ćete svjedočiti svojim životom. Živite u odricanju jer ćete mi postom učiniti radost i postići ostvarenje plana koji Bog ima u Međugorju. Uz vašu pomoć mogu učiniti sve i prisiliti sotonu da vas ne navodi na zlo i da se udalji od ovog mjesta. On želi u svakodnevnim stvarima unositi pomutnju pa vam zato svaki dan treba biti molitva i predanje Bogu. S ozbiljnošću počnite moliti i postite, kao prvih dana moga dolaska. Neprijatelj vas zavarava te želi omesti moje planove i uvjeriti vas da moj Sin nije jak u svojim odlukama. S vašom pomoću ostvarit će se ono što sam preko tajna započela u Fatimi. Shvatite važnost moga dolaska i ozbiljnost stanja. Želim spasiti sve duše i prikazati ih Bogu. Ne uzimajte površno ovo što vam govorim, već sve pretvorite u životnu stvarnost. Došla sam vam pomoći jer ste pošli jadnim putem, putem propasti i radi svoga probitka odustali od Boga i od mene.

Image and video hosting by TinyPic

Želim ovdje stvoriti oazu mira, ljubavi i dobrote, a Božja je želja da njegovom pomoću i svojom ljubavlju činite čudesa, da budete primjer.
Ljubavlju pobijedite svaki grijeh i poteškoće koje dolaze. Ostvarujući u sebi ljubav, krenut ćete putem svetosti. Odlučite se, a ja ću za vas sve isprositi jer sam posrednica između vas i Boga. Prigrlite ljubav i djelujte s ljubavlju, koja donosi slogu i mir pa ćete okrenuti na dobro sve ono što sotona želi uništiti i prisvojiti. Znajte da vas ljubim i da za vas izgaram iz ljubavi. Želim da shvatite kako ovaj život traje kratko, a ja vas sve želim dovesti u nebo. Molite da biste shvatili što vam Bog želi reći mojom nazočnošću među vama. A ja vas želim približiti Isusu i njegovu ranjenom Srcu da biste shvatili neizmjernu ljubav koja se darovala za svakoga od vas. Samo Isusovom ljubavlju moći ćete pobijediti svu bijedu u ovom žalosnom svijetu, koji je bez nade za one koji ne poznaju Isusa. I nemojte zaboraviti da vaš život nije vaš, nego dar kojim trebate razveseljavati druge i voditi ih k vječnom životu. Neka vas uvijek prati Isusova nježnost.
Dječice, molite, jer sotona želi pomrsiti moje planove. Zato vas iznova pozivam na molitvu jer ćete tako moći živjeti obraćenje i sličiti djetetu koje je otvoreno ljubavi Očevoj. U ovom vremenu, kad se zbog potrošačkog duha zaboravlja što znači ljubiti i cijeniti prave vrijednosti, ja vas iznova, dječice pozivam da u svojemu životu stavite Boga na prvo mjesto. Neka vas sotona ne privuče materijalnim stvarima, nego se odlučite za Boga koji je sloboda i ljubav. Želim da shvatite kako je Bog odabrao svakoga od vas za veliki plan spasenja čovječanstva. Izaberite život, a ne smrt duše! Dok razmišljate muku i smrt Isusovu, pozivam vas da se odlučite na život koji je procvao uskrsnućem i neka se vaš život danas obnovi obraćenjem koji će vas dovesti u život vječni. Zato hrabro, dječice, odlučila sam vas voditi putem svetosti. Odbacite grijeh i pođite putem spasenja, putem koji je izabrao moj Sin. Preko vaše muke i trpljenja Bog će naći za vas put radosti. Mi smo vam blizu svojom ljubavlju.
Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!

prenijeto sa: http://www.medjugorskiglas.blog.hr/



Post je objavljen 18.03.2009. u 11:32 sati.