Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Aktivni Pit Bullovci


U petak 12.12. Gordan Jukić je u Budvi slavio u izvanrednoj borbi protiv svoga starog znanca Alžirca sa Francuskom licencom Zinedina Hameura na bodove 2:1 (30-27, 30-28, 29-29) i to u krcatoj luksuznoj kongresnoj sali hotela Splendid uz nazočnost trojice ministara, pet veleposlanika i još niza uglednika, ovom borbom Jukić je stekao pravo nastupa za svjetsku titulu i to 31. siječnja u Brazilskom Sao Paolu protiv domaćina Guto Inocentea, a aktualni prvak Rus Djamal Kasumov trebao bi ostati bez titule zbog prelaska u vode profi boksa, definitivna potvrda i potpis ugovora očekuje se u slijedećih desetak dana.

U subotu, 13.12. na polufinalnu borbu svjetskog boksačkog kupa u Moskvi izašao je naš proslavljeni borac, prvi Hrvatski olimpijac superteškaš u povijesti Marko Tomasović protiv prvaka Azerbejđana Azara Mammadova te ga je doslovno ponizio porazivši ga sa 9:0 i ostavivši ga bez ijednog osvojenog boda!

Marko se je u finalu svjetskog boksačkog kupa u nedjelju 14.12. trebao susresti s Kubanacem Alfonso Acea Robertom, koji je sa 11:4 pobjedio Rusa Niyaza Fayzullina, međutim, zbog ozljede koju je Marko zaradio još u četvrtfinalnom meču, Marko nije ni izašao na ring. Šteta.


Post je objavljen 15.12.2008. u 23:59 sati.