Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globeosbanija

Marketing

ŠKOLSKA GODINA 2008./2009.

Javljamo vam se nakon godinu dana kako bi vam pokazali što se događalo sa našim mjerenjima te ostalim aktivnostima u GLOBU.

Za početak nešto o našoj školi.
Osnovna škola Banija nalazi se na lijevoj obali Kupe gotovo u središtu Karlovca. Obuhvaća vanjsku površinu od 6 500 metara kvadratnih. Škola je okružena zelenim raslinjem i parkom što uz primjerno održavanje doprinosi ugodnom ozračju. Na sjevernoj strani je maleni voćnjak koji je sađen 1993. godine. Zamišljen je za izvođenje aktivnosti u školskom vrtu i za izvan učioničku nastavu. Dio školskoga prostora je ograđen i tu su asfaltirana igrališta.

Škola je izgrađena 1961. godine. Unutrašnjost zgrade zajedno sa sportskom dvoranom iznosi oko 4 900 metara kvadratnih. Zgrada je izvedena na kat te raspolaže sa 19 učionica. Učionice su djelomično opremljene za svaki predmet tako da učenici imaju kabinetsku nastavu. U školi se nalazi moderno opremljena knjižnica koja radi po standardima predviđenima za tu namjenu. Osim toga raspolaže sa multimedijalnom učionicom za izvođenje moderne nastave, a u halu se održavaju predstave i slično.


U našoj školi je uvijek veselo, a na ovoj nam se slici pridružio i ravnatelj. :)
Image<br />
<font size=4></font><br />
<br />
<br />
<font size=4><font color=#FF0000>ŠKOLSKA GODINA 2008./2009.<font color=#FF0000></font></font></font><br /><br /><b>Post je objavljen 16.03.2009. u 16:44 sati.</b></p>
			<center>
				<input name=