Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limacinklomnica321

Marketing

Mlađi pioniri - Nk Meštrica - NK LOMNICA 0:3Bio je ovo jako uspješan tjedan za naše mlade nogometaše.Prvo smo u utorak 10.3. ugostili limače NK Gradići i pobjedili ih s lakoćom.Krajni rezultat 5:2 mogao je biti i veći,da su naši klinci bili malo nesebičniji.
U četvrtak 12.3. igrali smo s mlađim pionirima NK Gradići.S njima smo ove godine odigrali desetak utakmica i jako se dobro upoznali.Utakmica je završila 3:3,što je velik uspjeh za nas,jer su nas susjedi iz Gradića do sad većinom pobjeđivali.
U subotu 14.3.pješice smo se uputili u Mešticu i super se zabavili!Putem smo pjevali ,a Meštricu smo razvalili!! Pohvala svim dečkima i na igri i na ponašanju!! I da napomenem bilo nas je 21 !!!

NK Lomnica-Mišel Glad,Ivan Žordić,Karlo Pogledić,Hrvoje Matić,Dejan Pejić,Stjepan Žordić,Hrvoje Barić,Sandro Grlić,Bruno Petrlić,Igor Žordić,Zvonimir Jančić,Karla Draženović,Antonio Češković,Marko Dijanežević,Luka Mandura,Filip Mandura,Matej Delač,Josip Trumbetaš,Sven Trumbetaš,Marko Nišević,Perica Arapović.

Post je objavljen 14.03.2009. u 16:34 sati.