Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida-neum

Marketing

Remijem do startne jedinice

Čudesnim obranama Bursce ili pak lošom realizacijom velikog broja prigoda naših igrača, domaćini - momčad Cibalije, u posljednim trenucima susreta iščupali su bod Hajduku (1:1).

Usprkos tomu s ovim bodom naši nogometaši došli su do startne jedinice uoči trećeg kruga prvenstva Hrvatske.

Gotovo kroz cijeli susret Hajduk je bio bolji i konkretniji suparnik, tako da je i poveo odličnim golom Kalinića u 34'. Prethodno su odlične prigode propustili Tomasov za Hajduk i Milardović za Cibaliju, bolje rečeno bravurozno je Subašić obranio odličan udarac Vinkovčana s 30 metara.
U 45' Kalinić je mogao povisti na 2:0, ali domaći vratar brani nemoguće.

U drugi dio naši nogometaši ušli su još žustrije i konkretnije. Nažalost dvije stopostotne prigode nisu iskoristio mladi Tomasov i Ibričić.
Prvo je Tomasov sam krenuo na Burscu, ali i vrlo loše pucao u 57', da bi dvadeset minuta kasnije Ibričić zaobišao i Burscu, no na praznu branku uklizava Milardović u zadnji tren i spašava siguran poraz domaćih.
Nakon takvih neiskorištenih prigoda slijedi i kazna.
Prvo je Subašić odlično reagirao u 88' i spasio gol Hajduka, da bi samo minutu kasnije ipak morao po loptu u mrežu. Skoko je napravio prekršaj na nekih 20-tak metara od našeg gola, a loptu je uzeo Pavličić. Odapeo je majstorski u lijeve rašlje vratiju Hajduka za konačnih - 1:1.

Prekinuo se niz od devet uzastopnih pobjeda Hajduka u prvenstvu, ali ostalo je ono najvažnije - startna jedinica.

Cibalia:
Bursca, Mešić (Babić od 46'), Milardović, Matić, Medvid, Mazalović, Husić, Pavličić, Lukačević (Duvnjak od 87'), Makarin (Kiš od 63'), Baraban.

Hajduk:
Subašić, M. Buljat, Pandža, Vejić, Šerić, Gabrić, Skoko, Andrić, Tomasov (Tičinović od 80'), Ibričić (Bušić od 87'), Kalinić.

Post je objavljen 16.03.2009. u 12:13 sati.