Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Nedjelja navečer

... a prema satu na kompu je već i ponedjeljak.
Prošli tjedan mi se nije dalo trčati. Djelomično zbog umora od posla i kasnih dolazaka doma, djelomično zbog nedostatka "nabrijanosti", djelomično zbog ... ne znam, nedostatak motivacije, nedovoljno atraktivni ciljevi za ovu godinu ili mi nije stalo,... ili sam zadovoljio potrebu za afirmacijom i samodokazivanjem.
Sve češće razmišljam da si kupim neki techno gadget, pa da me to malo "digne" i natjera da ga isprobavam.
Za bike sam si kupio pumpu i napumpao gume, pa ću ga vjerojatno i voziti slijedeći (odnosno ovaj) tjedan.
Ovaj tjedan je u Lidlu bila prodaja opreme za bicikliste. Kupio sam si jaknu, dvije majice, ciklometar i pumpu za gume. Jakne i majice su dobre (nisam još isprobao), ciklometar moram instalirati i isprobati, a pumpa je "lagani zajeb". Max pritisak joj je 6,5 bara, a kotače moram napumpati na minimalno 7 bara. no

I za kraj podsjetnik da je u nedjelju (22. ožujka) u Velikoj Gorici 17. TUROPOLJSKA TRKA. Pogledajte program. Ima trka za osnovnoškolce, srednjoškolce, građanstvo (5km), trka tvrtki, trka obitelji i polumaraton. Sviđa mi se taj koncept s dodatnim utrkama, kojima se omogućuje sudjelovanje i onima koji još nisu u potpunosti spremni za polumaraton i kojima se promovira sportska kultura i život. Nadam se da ću motivirati i dovesti na trku obitelj i tvrtkin trkači tim. Pozivam i cijenjene čitatelje bloga da nađu kategoriju za sebe i sudjeluju u događaju.


Post je objavljen 16.03.2009. u 00:15 sati.