Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podravec

Marketing

Velika američka prijevara


Od autora Alex Jones-a, vjerojatno najpoznatijeg teoretičara zavjera, svakako je vrijedan spomena njegov najnoviji filmski uradak: "Obama deception".

Film se orijentira ponajviše na novog američkog predsjednika Barracka Obamu, koji predstavlja svojevrsni simbol spasa za Ameriku ali i za cjelokupni svijet.

Kako smo uglavnom obasuti informacijama od strane službenih medija, korisno je pogledati i onu drugu perspektivu koju nam donose teoretičari zavjera, te konačno objektivnije izbalansirati činjenice o tome tko je novi američki predjsednik, da li je on istinski spasitelj i donosioc pozitivnih promjena sad već napačenoj američkoj naciji (a i svijetu) ili je on samo još jedan u nizu "istih" prethodnika.

Obzirom na njegovu nedavnu izjavu o potrebi uspostavljanja Novog Svjetskog Poretka, ovaj uradak bit će stoga još zanimljiviji za pogledati..

Osobno mi se dopao film jer se u njemu kao sugovornici pojavljuju i meni odličan Willie Nelson, legendarni glazbenik, te nadasve zanimljiv Jesse Ventura auditoriju poznatiji kao glumac iz filmova "Predator" i "Running Man", a sada aktivni političar.

Ukoliko nemate flat rate pogledajte samo trailer, a potonji zapis je cijeli film koji traje nešto manje od 2 sata.

Trailer filma



Cijeli film



Post je objavljen 15.03.2009. u 22:30 sati.