Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing


Eagles of Death Metal potpisuju CD-je u Zagrebu

Ovu vijest prenosim s meni prijateljskog portala www.muzika.hr zato što ja nemam press objavu vezano uz nastup Eagles od Death Metal u Zagrebu, a mislim da je dovoljno zanimljivo da je pročitate:

Eagles Of Death Metal će cijeli četvrtak, 19.3. posvetiti hrvatskim fanovima. Navečer ih očekuje nastup u klubu Boogaloo, a tijekom dana će dečkovi od EODM, potaknuti odličnim prvim koncertom prije dvije godine, održati akustični session na dan koncerta u zagrebačkom Aquarius CD shopu.
jeeeeeeeee!

Znači svi koji se pojave u 15 sati u Varšavskoj 13 dobit će uz potpise članova benda i 'lagano' zagrijavanje za večernji nastup EODM-a, ali to nije sve, jer nakon svirke u Boogaloo Clubu Jesse Hughes i ekipa će puštati mjuzu okupljenima u ulozi DJ-a.

Kako napominje organizator, ovakav aranžman nije uobičajen, i radi se o izričitoj želji benda, tako da možemo očekivati pravi, vrući, sexy, rock četvrtak u gradu.

Za one koji nemaju pojma o kakvom je rock bendu riječ, ukratko: to je duo luckastih i žestokih rockera, od kojih vam je jedan (Josh Homme) vjerojatno poznatiji: pjevač bitnog benda Queens of the Stone Age!

Cijena ulaznice za koncert iznosi 140 kuna u pretprodaji, a iste možete nabaviti na prodajnim mjestima sistema Eventim (www.eventim.hr). Na dan koncerta ulaznice će koštati 180 kuna.


Post je objavljen 15.03.2009. u 20:50 sati.