Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxworld

Marketing

Završen EKC u IZRAELU

I eto od jučer na danas je završeno natjecanje u izraelu.
Natjecanje je sveukupno po našem vremenu trajalo od 11-14 odprilike.
Održalo se u velikim dvoranama, svaka kategorija je imala posebnu veliku dvoranu i bilo je više od nekoliko tisuća posjetioca.
Da prijeđem na stvar naši su manje-više razočarali. Većina su izgubili prvu borbu i time ispali iz natjecanja među kojima je i Šivolja. Što je bilo veliko razočaranje za HKB. Njegov protivnik ga je TKO u prvoj rundi, očito ima sreće s udarcima. Dok Senior iz KBK 'Sokol' A. Matković je uspio dogurati do četvrt-finala kroz 3 pobjede, dva KO i jedan TKO. Njegov protivnik u četvrt-finalu je bio Bugar Todor koji je lani bio 3 u svijetu. Još nisam upoznat previše s tom borbom ali znam da je naš borac TKO-ao Todora i trebao dobit borbu ali je diskalificiran zbog, čini mi se, knockautiranja suca. Zašto je to učinio, ne znam, mislim da je bila nesretna okolnost. Nažalost, ove godine su Hrvati otišli bez medalje također nije pomoglo to što nisu naši imali vremena za trening, dapače bili su tamo možda sveukupno 5-6 sati i krenuli su odmah natrag zbog nereda na ulicama uzrokovane raznim krizama i ratovima.
Opet se politika uplela u sport, nadam se da će sljedeće godine naći boljeg domaćina za Evropsko, i također se nadam da će sjedište HKB izvući više novaca iz države tako da možemo barem nekolicinu naših boraca poslati na svijetsko. Dečki, samo naprijed.

Post je objavljen 15.03.2009. u 18:04 sati.