Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/susieandheridols

Marketing

--Zac Efron--& nagradna igra!!!!

HeLLo peopelsi!
Ewo vam nešto o preslatkom Zacu!


Zachary David Alexander Efron,rođen je18.10.1987.On je americki glumac i pjevač.Počeo je glumiti 2000-te,ali najveću popularnost je stekao u filmu “High School Musical”.Također je poznat po svojoj ulozi u seriji “Summerland” i u mjuziklu “Hairspray”.
O NJEGOVOM ŽIVOTU:
Zac je rođen u San Luis Obispo,California i kasnije se preselio u Arroyo Grande,California.Zac je prihvaćen na University of Southern California,ali zbog silnih uloga nije se u potpunosti posvetio.Planira se vratiti jednog dana. Zac ima dva psa,Dreamer i Puppy i jednu mačku Simon.U vezi je sa svojom kolegicom iz filma “High School Musical” Vanessom Hudgens.
Pozz svima koliko vas ima!Kommajte puuuno!!!
Još slikica:
zack efron hotty Pictures, Images and Photos

Pročitaj!!!
Naučila sam raditi avatare animirane i neanimirane.Ako nekome treba,može naručiti već sada,sa točnim opisom kakav želi.
Uskoro ću i otvoriti blog sa avatarima,a možda i bannerima.
Pozzzzz!!!!


Nagradna igra!!!!
Još bih vas zamolila da ako va se sviđa moj blog, svi glasate na link ''podrži moj blog'',koji je u desnom boxu,i da pročitate ovo ispod!!!

Onaj tko bude glasao neka mi to reče svaki put u kommovima,i biti će nagrađen svaki put sa po 10 kommova.(Npr.glasate deset puta,i svaki put dobijete po deset kommova,sve ukupno:100 kommova!!!)
Onaj tko bude lagao da je glasao-(a znat ću to po broju glasova i po još nečemu),njemu neću više nikad kommat.
Što ustvari znači ikona:''podrži moj blog''?
Ako kliknete na nju,i zatim na ''glasaj'' automatski dajete glas tom blogu u izboru za:blog tjedna,blog mjeseca i blog godine.Na početku svakog mjeseca poništavaju na nula- br. glasova.Zato vam molim,ako vam se iskreno sviđa moj blog,glasajte tijekom cijele godine jer mi je velika želja da moj blog bude blog mjeseca.Link imate u ovom postu (rozi),ali i uvijek ćete ga naći na vrhu desnog boxa.Glasati možete svaki dan ali po jedan put.Hvala svima koji će glasati!!!=)Dobro promislite,i pogledajte moj blog.Zadnjih mjeseci sam si dala truda...Sredila sam boxeve i tako to!



Post je objavljen 15.03.2009. u 12:14 sati.