Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minervariranje

Marketing

Oblak, jedan, dva, tri...


Zadnjih šest sati Sean i ja mrcvarimo stan od urnebesnog čišćenja. Jedna od stvari koju obožavam kod njega je ta što je on još veća picajzla od mene kad se uhvatimo Cifa. Ako ja imam opsesivni napad čišćenja, onda ga on sigurno ima u kombinaciji s kompulzivnim.

''Stomak vuče u tuđinu
oko gleda u daljinu
i samoća kad me mlavi
rijeka suza dušu plavi
kad se čovjek opet rodi
šta bi od sebe da stvori
umornom je srcu predah
ono što se zove sevdah...''


Mama, ne shvaćaj ovo preozbiljno, i nemoj sve moje riječi primiti k srcu. Znaš najdraža moja, da je dom, ipak dom... a iskustvo je iskustvo. Geni su geni, tatini.

Vix, Omo i Ifka trenutno piju i tulumare po Londonu. Sutra ih ja primam u naš mali dublinski stan. Toliko sam sretna da papir ipak ne može primiti sve emocije.

Kupila sam gluposti za Sv.Patrika. Kape, nakit, balone... Kupila sam tulipane, kupila sam brazilske oraščiće, napunila frižider pivom i ciderom, natrpala kuteve svijećama, nahranila kućnog pauka, ispunila sam stan pozitivnom energijom. Glazbom me hrane ''Letu štuke''. Njihove, ''Mjesto za dvoje'' i ''Grad bez boje'' su na repete, repete, repete...

Sestra je u avionu proslavila 28. rođendan. Danas iza 18.00h ću ih dočekati na aerodromu, a njoj ću kupiti čokoladni muffin, stavit u njega svijeću i kad izađu, vjerojatno zaplakat k'o sretna godina. Obučena kao Patrika. Mislim da ćemo se smijati kao luđaci. A to je baš ono što želim.

Post je objavljen 15.03.2009. u 02:21 sati.