Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webstilus

Marketing

Žiri protiv Tamare


Netko nam je simpatičan ili nije, ali ako je netko u žiriju, pristojno je to ne pokazati. Ili barem ne pokazati tako očito.

Moram na početku naglasiti kako osobno ne poznam ni jednog od pjevača, pjevačica niti njihovih partnera ili partnerica u večerašnjoj emisiji "Zvijezde pjevaju". Netko simpatično izgleda, netko krasno pjeva, netko je dobar zabavljač. Ima i nekih koji mi nisu simpatični, kao i onih koji ne izazivaju apsolutno nikakve emocije. Budući da nisam u žiriju, mogu to reći jer se nikoga ne tiče moje mišljenje. No, biti u žiriju čast je, ali i odgovornost. Simpatija ili antipatija ne bi tu trebale imati apsolutno nikakvu ulogu.

Ipak, i večeras smo bili svjedoci da je Tamara već u startu dobila neprijatelja u žiriju. I u "Plesu sa zvijezdama" jedan se član žirija znao toliko zaboraviti da su njegove kritike bile ispod granica dobrog ukusa. Tamara je to otrpjela s ciničnim smješkom.

Moram priznati da Tamara ni meni nije bila favorit tijekom "Plesa sa zvijezdama" (imala je, očito, nesreću dobiti partnere s dvije lijeve noge), ali od večeras definitivno navijam za nju. Ne toliko da pobijedi na natjecanju, koliko da izdrži do kraja maltretiranje koje ju zasigurno čeka. I da se pojavi i u nekoj trećoj emisiji - koja nema veze ni s plesom ni s pjevanjem - jer slutim da ima još kvaliteta koje do sada nismo imali prilike otkriti. Naime, kad netko u nekima pobuđuje toliko negativnih emocija iako nipošto nije gori od drugih, to je gotovo uvijek znak prikrivene zavisti, premda osobe koje pokazuju takve negativne emocije nisu toga možda svjesne. A zavist je znak da onaj kome smo zavidni ima nešto što mi nemamo a željeli bismo imati.

U svakom slučaju: Tamara, drži se! Zurka ti je zakon! :)

P.S.

O Katji, koja je zapravo još gore prošla od Tamare, također nezasluženo, jednom drugom zgodom. Tek kratko o nekome iz žirija: jedno je biti bahat bez pokrića, zločest po prirodi i bijesan na sebe dopodne, a popodne na cijeli svijet, ali je sasvim trinaesto bljuvati svoje frustracije pred milijunskim auditorijem. Ako je cilj bio požeti antipatije gledateljstva, uspjeh je stopostotan.


chagall


Post je objavljen 14.03.2009. u 23:02 sati.