Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Ajme meni što se puno stvari dogodi u tjedan dana. Kao prvo i prvo moram reći vijest koja me je u ponedjeljak šokirala ali sam i sretna: Zagreb igra protiv Kiela. Obožavam oba kluba i drago mi je da se susreću, ali mi je žao što Zagreb baš i nema velike šanse za prolaz. Ali vjerujem ja da će se oni boriti, a ako budu dobro igrali tko zna.....
A repka uskoro ponovno stupa na scenu. U poprilično izmjenjenom sastavu kreću u borbu za Europsko prvenstvo. Jedna od tekmi će biti i u Osijeku što me jako veseli, ali cijena ulaznica od 100 kn je prevelika. Iako vjerujem da će i unatoč tome Gradski vrt biti pun.


Ivica Kostelić ipak nije uspio učiniti čudo. Danas je nažalost ostao bez svega, i velikog i malog kristalnog globusa. A baš mi je žao što je sve na kraju tako ispalo jer bio je tako blizu.

A Liverpool me je oduševio :)). Sorry svim obožavateljima Reala ali Redsu su zgazili Real u ovoj drugoj tekmi i tako prošli u četvrtfinale LP-a. Tu će im društvo praviti još 3 engleska kluba, Manchester. Utd., Chelsea i Arsenal. Još su prošli Porto, Villarreal, Bayern i Barcelona. Veselo je to društvance i živo me zanima tko će igrati protiv koga.

IVAN RAKITIĆ
On je za svoj klub jučer odigrao svih 90. minuta (zato i je ovakvo vrijeme vani wink ) no nažalost Schalke je izgubio od Wolfsburga 4:3. Ne znam šta se ove sezone događa sa Schalkeom ali on sve više i više tone. Neki dan im je otišao direktor, ali nažalost nije za sobom povukao i trenera. Mislim da im je smjena Slomke bila veliki promašaj.
Image and video hosting by TinyPic

A evo sada čitam vijest da se i Bayern bori za Ivana tj. u slučaju da im ode Ribery oni žele sebi dovesti Raketu. To bi bilo super, ne????



Post je objavljen 14.03.2009. u 12:54 sati.