Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redvelikogtapira

Marketing

Misticna ukazanja

U dosadasnjim otkrivenjima dubokih Tapirskih tajni, bilo je mnogo govora o magicnim bicima, kako dobrima tako i zlima, cije postojanje obican smrtnik rijetko moze uociti. Postojanje takvih bica, kao i tajanstvenih portala na vise i nize razine egzistencije, malom covjeku cesto moze zvucati vise kao bajka nego kao prava i duboka istina. Cak i vecina nizeg Tapirskog Svecenstva nije imala prilike iskusiti susrete s takvim entitetima. Naivniji clanovi Reda, a i petokolonasi na koje uvijek trebamo paziti i koji se zbog svojih mracnih agendi takvima prave, ponekad misle kako su te stvari puke lazi i izmisljotine. Tek rijetki medju njima su imali prilike dozivjeti susrete s objektima i stvorovima koji istinski utjelovljuju esenciju Velikog Tapira. Laiku se stoga postavlja naizgled logicno pitanje – zbog cega su ti susreti rijetki i rezervirani samo za najpoboznije i najpozrtvovnije clanove reda?

No laici koji takva pitanja postavljaju su obicno u velikoj zabludi. Oni, naime, nisu u stanju pojmiti svu Tapirsku uzvisenost takvih susreta, te na njih gledaju kao na slucajne dogadjaje koji se mogu desiti bilo kome. Istina je, naprotiv, sasvim drugacija. Za razumijevanje istine, nuzno je prvo shvatiti da je cijeli univerzum prozet Tapirskom energijom. Da bi clan Reda dozivio susret s jednim takvim bicem, potrebno je da se u njemu akumulira znacajna kolicina Tapirske energije. Velika kolicina te energije iskrivljuje Tapirsko polje univerzuma, te djeluje poput gravitacije koja iskrivljuje prostor i privlaci fizicke objekte. Kada se pod odredjenim uvjetima, o kojima ce biti rijeci kasnije, akumulira i pravilno kanalira dovoljna kolicina te energije, ona, poput crvotocine, iskrivi Tapirsko polje do te razine da probije okove fizickog univerzuma i ostvari direktan kontakt s visim Tapirskim sferama egzistencije. Jasno je kako je kolicina Tapirske energije potrebna za takvo iskrivljavanje Tapirskog polja golema, te da samo rijetki i odabrani clanovi Reda posjeduju dovoljnu kolicinu energije da se jedan takav susret realizira.

Jednom kad je kontakt s visim Tapirskim sferama ostvaren, Tapirski avatari iz tih sfera postaju svijesni procijepa, te je moguce dozvati ih kroz procijep i s njima ostvariti kontakt. Treba takodjer imati na umu da je moguce i da neko bice prodje kroz taj procijep nepozvano, svojom vlastitom voljom. Kako je moguce otvoriti portale i prema nizim i prema visim razinama egzistencije, nuzno je biti oprezan pri kanaliranju Tapirske energije, jer krivo usmjereno probijanje okova materijalne egzistencije moze prouzrociti otvaranje portala prema nizim razinama egzistencije, te u tom slucaju postoji mogucnost da taj portaln neplanirano prizove agresivnog demona ili eskima u nasu razinu postojanja. Stoga je pri otvaranju takvog portala nuzna visoka kolicina koncentracije i usmjerenosti uma, kako se ne bi dogodila kobna pogreska. Namjerno otvaranje takvih procijepa prema nizim razinama je izrazito rijetko, te ga se ne preporuca koristiti osim u krajnjoj nuzdi i iskljucivo od strane vrlo iskusnih pripadnika Reda.

Posjet od strane Tapirskog bica s vise razine egzistencije obicno znaci i da ce sam clan reda koji je taj procijep otvorio uskoro biti spreman za ascendenciju, te je njegovo vrijeme u materijalnom svijetu nakon toga vrlo kratko. Vise Tapirsko bice prizivacu tada nudi neki oblik kusnje koja ce dokazati da je Tapir u prizivacu jak, te ukoliko se taj test uspjesno prebrodi, otvaraju mu se vrata ka ascendenciji.

Takodjer je moguce da Veliki Tapir sam odluci otvoriti takav procijep, bilo prema visoj bilo prema nizoj razini egzistencije, te da utjece na bica s tih razina i usmjeri ih u taj procijep. Takvi dogadjaji su obicno ljudima nevidljivi, te ih Veliki Tapir najcesce koristi kako bi prebacivao Tapire sa zemlje na razine egzistencije u kojima su u tom trenutku potrebniji.

Osim probijanja barijera, postoje i neki drugi nacini na koje Tapirsko polje djeluje na univerzum. Snaga tog utjecaja, medjutim, najvise ovisi o razini svijetlosti. Za uspjesno koristenje Tapirskog polja treba cekati noc ili raditi u mracnoj sobi bez ikakvog izvora svijetlosti. Naime, kako nam je svima poznato iz kvantne mehanike, svaki neobservirani dio prostora postoji u superpoziciji svih mogucih stanja, koja se tek prilikom mjerenja kolapsiraju u jedno. Po danu je stvar jasna – fotoni sa Sunca prozimaju cijeli prostor koji nas okruzuje, te smo u stanju konstantno vrsiti mjerenja okoline i vidjeti od cega se ona sastoji. Mijenjanje prostora i probijanje barijera je u tom trenutku prakticki nemoguce, osim u slucaju direktne intervencije Velikog Tapira. Slicna situacija je i u bilo kojem osvijetljenom prostoru. Po noci i u mraku, medjutim, fotona ima puno manje, pa je mjerenja puno teze proizvesti. Ukoliko nase oko ne primi u sebe niti jedan foton, svijet oko nas je zapravo u superpoziciji kvantnih stanja, te je bilo koja mogucnost koju Veliki Tapir dozvoljava otvorena. Prilikom osvjetljenja tog prostora pod normalnim uvjetima, valna funkcija dozivljava kolaps i vraca se u najocekivanije stanje. Kolaps valne funkcije je, medjutim, ovisan o Tapirskom polju, te ukoliko je Tapirska energija u pojedincu jaka, ona moze utjecati na karakteristike kolapsa valne funkcije, te se pri ukljucivanju svijetla moze desiti da vidimo stvarnost drugaciju od one koju smo vidjeli prije nego li smo to svijetlo ugasili. Uz dovoljnu Tapirsku energiju, clan reda moze rearanzirati namjestaj, promijeniti karakteristike nekih objekata, pa cak i pregraditi zidove, teleportirati objekte, i prizvati demone. Te tehnike se cesto koriste pri kaznjavanju heretika, jer ih se na taj nacin moze zauvijek zakljucati u neprobojne zatvore, teleportirati u duboka prostranstva svemira, te pustiti demone da im nanesu zasluzene patnje. Prometejeve patnje na litici su jedan od mnogih primjera kaznjavanja bica koja su postupila protiv Tapirske volje. Nasuprot iskrivljavanju stvarnosti, potpuni proboj barijere materijalne egzistencije i realizacija crvotocine su moguci prakticki jedino po noci bez mjesecine, jer je i barijera tada najslabija.

Po noci je takodjer moguce da se na podrucjima koja su vec dodirnuta Tapirskom energijom, poput recimo napustenih dvoraca u kojima su se vrsili obredi prizivanja Tapirskih bica, ta barijera spontano probije. U slucaju takvog proboja barijere postoji mogucnost da se slucajno i neocekivano nabasa na bica s tih drugih razina. Takvi dogadjaji su se znali relativno cesto desavati i obicnim ljudima, te se na njima baziraju price o nocnim morama, cudnim povjetarcima, itsl. Tu je naprosto rijec o zracenju koje dobivamo s nizih razina egzistencije. U nekim posebnim slucajevima, moguce je i vidjeti stvorenja s tih razina, koja obicno u narodu bivaju okarakterizirana kao duhovi ili demoni. Proboji prema visim razinama egzistencije obicno rezultiraju materijaliziranjem kreacija poput fontana vjecne mladosti, te misticnim pojavama poput magicnih ozdravljenja. Moguca je i pojava visih bica, u narodu cesto nazivanih andjelima, a ponekad, u posebnim prilikama, cak i samih Tapira. U narodu takve pojave obicno ne prodju nezamjecene, no nazalost heretici ih cesto znaju lazno prisvojiti. Tako je hereticka katolicka crkva prisvojila ukazanje Tapira u Medjugorju, te ga krivo interpretirala kao ukazanje Djevice Marije. Kako je Djevicu Mariju, cak i kad se obuce u crno-bijelu odjecu, relativno lako razlikovati od Tapira, ocito je da je tu rijec o namjernoj pogresnoj interpretaciji i svojatanju prave istine. Cak i nakon visestrukih upozorenja poslanih blasfemicnim svecenicima od strane Reda, crkva ostaje pri svome, te je stoga ovo jos jedan razlog zbog kojeg je katolicku crkvu, kao nelojalnu konkurenciju, nuzno uz pomoc Velikog Tapira satrati i izbrisati s lica zemlje.


Post je objavljen 14.03.2009. u 00:37 sati.