Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hphppkoprivnica

Marketing

Građani Koprivnice ! Biraj pametno !

Photobucket

Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret ( HP-HPP ) je stranka Oca domovine dr. Ante Starčevića koji je imao veliko značenje u hrvatskoj povjesti. Hrvatski književnik Miroslav Krleža je rekao : "Starčević nigdar spomenika nebu imal, jer s klimavcima nigdar nije klimal ". naša stranka drži se načela dr. Ante Starčevića i s klimavcima nikad nismo klimali. Naša stranka prije se nazivala HSP 1861., ali 2003. godine mijenjamo ime u Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret.
Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret ( HP-HPP ) bori se za svakog obespravljenog, prevarenog i opljačkanog hrvatskog čovjeka.
Naša stranka radi na pravaškoj hrvatskoj, hrvatskoj rada i poštenja u kojoj će svaki građanin živjeti dostojno od svog rada.
Dolaze izbori i naša stranka protivi se diktatorskoj vlasti SDP-a i jednoumlju Zvonimira Mršića u Koprivnici. Sadašnjoj gradskoj vlasti nedostaje socijalna komponenta, nedostaje odnos prema braniteljima Domovinskog rata, nedostaje odnos prema umirovljenicima, nedostaje odnos prema radnicima Sloge, nedostaje odnos prema prema otvaranju novih radnih mjesta, nedostaje odnos prema mladima itd.
Hrvatska se danas nalazi u krizi i Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret ( HP-HPP ) ima svoju misiju snaženja hrvatske nacije u kojoj želimo oslonac na samo razvoj, na svoju snagu, na svoje resure, ali bez lopova koji su danas tehnološki višak u Hrvatskoj.
Zar prodaja našeg odmarališta u Pirovcu nije prevara građana Koprivnice ? Naravno da je prevara ! " Zvonimir Mršić, Pirovac je prodao šogoru Stjepana Mesića za kutiju šibica " !
Oni se obogatili , a mi građani Koprivnice prevareni i oštečeni. Kada prođu izbori i u lipnju dođu novi načelnici i gradonačelnici, većina će dočekati blokirani računi gradova i općina, neisplaćene plaće lokalnim službenicima i manjkovi u proračunima - kaže Mršić.
To je poruka Zvonimira Mršića ! Katastrofa zar ne - RECIMO NE ZVONIMIRU MRŠIĆU !
Naša stranka obećava da će i dalje raditi za dobrobit naše Koprivnice i Vas građana. Stranka očekuje i poziva birače da na predstojećim izborima izađete na birališta, da utječete na vašu obitelj, rodbinu i prijatelje da date glas i svoje povjerenje Hrvatskim pravašima - Hrvatskom pravaškom pokretu ( HP-HPP ) i našem predsjedniku i nositelju naše liste za gradsko vijeće gosp. Draženu Kelemincu.

" NE VJERUJTE KOMUNISTIMA IZ SDP-a, SUPROSTAVIMO SE KOMUNISTIČKOM VLADANJU KOPRIVNICE OD STRANE ZVONIMIRA MRŠIĆA " !

NUDIMO BORBU, ČESTITOST, POŠTENJE, BORIMO SE ZAJEDNO ZA BOLJU BUDUĆNOST KOPRIVNICE I HRVATSKE !

Bog i Hrvati !

Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret
Gradska organizacija Koprivnica

Post je objavljen 13.03.2009. u 19:28 sati.