Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ultimativni

Marketing

Zapažanja jedne dIve

FDK Zagreb na ovom je turniru podijeljen u dva tima: jedan (Updog) usredotočen na igru, a drugi (moj tim, Mali dim) na razvoj igrača. Frki se tako primjerice (s)našao u ulozi kapetana, Chris u ulozi cuttera, a Dario kao handler. Mi cure (Darija i ja, a kasnije i Andrea) smo po prvi put preuzele odogovornu ulogu na terenu - u hendlanju i zabijanju golova, kao ravnopravni članovi ekipe.

Image Hosted by ImageShack.us


Od ostalih dogodovština na turniru možemo istaknuti:

Dolazak: Josh i njegovi putnici odvojili su vrijeme da obiđu i razgledaju bogatu mađarsku infrastrukturu i stigli tri sata nakon svih ostalih.

Doručak: svako jutro smo mogli birati između salame, salame i sira salame. Paralelno doručku se održavala izložba hrane sa punomasnim namazima, voćnim jogurtima i čokoladnim žitaricama pod nazivom "Vegetariano" koju su čuvale stroge tete Mađarice.

Image Hosted by ImageShack.us


Party: naša novakinja Inga u timu s Čepom branila je čast kluba natjecanjem u ispijanja pive i žestica. Nitko se ne sjeća tko je bio prvi jer smo se kasnije (a neki već i prije) svi uključili i osjećali kao pobjednici. Zgodan miks mađarskih šlagera i pop poskočica iz '99 olakšavao je kretanje po podiju, a seniori Aleks, VJ i Frki - neokrunjeni kraljevi (ma, carevi!) tuluma - šarmirali su mlade Mađarice i dokazali da nema dobne granice do koje se možeš sramotiti plesnim pokretima.

Image Hosted by ImageShack.us

Društvo: u subotu popodne Andrea i Ushcaffe navratili su (na naše veliko veselje i olakšanje cura), na putovanju između Beograda i Indonezije, do pupka svijeta - Piliscsabe.

Nezgode: u trenutku kada nije hodao okolo zamotan ručnikom, Duje je izgubio (ili dao Ingi i zaboravio - odlučite sami) ključeve naše sobe. Nakon spektakularne akcije obijanja brave, spasili smo naše stvari iz sobe i spremili se na put u domovinu.

Image Hosted by ImageShack.us


Iva

Post je objavljen 11.03.2009. u 19:22 sati.