Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonriente

Marketing

Don't look away

Image and video hosting by TinyPic

Razlog što nisam pisala protekla dva i pol mjeseca vrlo je jednostavan ; svaki puta kada bih ušla u Word bila bih različitog raspoloženja. Kada bih poželjela objaviti napisani post jednostavno se nisam mogla natjerati kliknuti "objavi" pošto se moje raspoloženje u tom kratkom vremenu promijenilo, stoga moj post ne bi imao smisla.
Možda mi je samo trebao mali odmor od pisanja ili je problem u tome što previše razmišljam? Prije nego što donesem neku odluku preispitam se barem stotinjak puta i na kraju uvijek ne izaberem najbolje rješenje koliko god se trudila. Možda je došlo vrijeme da počnem riskirati.

Prošla sam kroz razne krize, no onda mi je palo na pamet ; kako mogu očekivati da me ljudi prihvate ovakvu kakva jesam, ako ja sebe ne prihvaćam?
Od onda sam promijenila ploču. Glava stoji uzdignuto gore, nije mi važno što drugi kažu i uvijek slijedim svoje osjećaje. Ne znam je li to utjecalo i na moj rad u školi, no ako jest onda je to zasigurno pozitivno. Ocjene mi nikada nisu bile bolje i uspjela sam preživjeti prvi napad testova prije proljetnih praznika. Za razliku od ostalih, ja učim i ne sramim se to priznati.

Uskoro putujem izvan granica "Lijepe naše". Ne mogu vam opisati koliko želim sama šetati nepoznatim gradom, promatrati ljude i fotografirati građevine, parkove, ulice.
Želim se odmoriti, a tek nakon toga zabaviti. Treba mi samo jedna osoba jer u dvoje je uvijek najljepše .

Mogu s ponosom reći da sam sa svojom mamom uvijek imala poseban odnos, stoga nije ni čudo što zajedno idemo na koncert U2-a. Pridružit će nam se i moja najdraža Jet :). Vijest da dolaze u Zagreb veoma me razveselila. Nedavno sam bila i na koncertu Prljavog kazališta. Mislim da vam ne moram pričati kako je bilo genijalno :)

U svibnju me ponovo čeka natjecanje što znači nekoliko slobodnih dana i naporne pripreme, no to mi ne pada teško pošto stvarno uživam u tome što radimo.
Uskoro ću na rođendanskoj torti ugasiti još jednu svjećicu više.
Godinu dana starija, godinu dana pametnija, no još uvijek ona ista ja.

Zagrljaj i pusu ostavlja vam Mabel :*

Post je objavljen 11.03.2009. u 18:35 sati.