Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlerihanna

Marketing

...HEY...

evo i mene....napokon...sorry kaj već dugo nisam pisala post.....al nisam imala vremena....jel.....škola traje....pa.... nisam imala vremena....al evo napokon sam ga malo našla....samo da vam kažem da mi u školi ide gail....mislim... to je sve...al...imam dobre ocjene,prošli smo na državno s radijskom emisijom....eto...samo bi vam htjela reći da mi nije dosadno...stalno sam s frendovima....i tak....

volim te na....mnogo jezika
hRvaTsKoM: Volim te
eNgLesKoM: I love you!
njEmAčkOm: Ich liebe dich!
fRaNcuSkOm: Je t'aime!
šPaNjoLsKoM: Te quiero!
tALijAnsKoM: Ti amo!
pOrTuGaLsKoM: Amo te!
gRčKoM: S'agapó!
rUmUnjSkoM: Te jubesc!
pOLjsKoM: Ja cie kocham!
niZoZeMsKoM: Ik hou van je!
šVeDsKoM: Jag alskar dig!
dAnSkOM: Jeg elsker dig!
nOrVeŠkoM: Mina rakastan sinua!
rUsKoM: Ja tebja ljublju!
tuRsKoM: Ben sni sviyarum!
mAđArsKoM: Szeretlek!
KiNeSkOm: Wo ai ni!
jApAnsKoM: Watakushi wa anata o aishimasu!
mAkEdOnSkOm:Sakam te!




evo....kako sam vam u starim postovima stalno pričala o olsenicama,rihanni...došlo je vrijeme da vam napišem nešto o Avril....pa...znate li da....ma...pročitajte...
Avril Lavigne je kanadska pjevačica odrasla u malom mjestu Napanee, Ontario. Punim imenom, Avril Ramona Lavigne. Njezina muzika je pop-rock stila.

Avril je na scenu izašla 2002. godine kada je imala stil divljakuše. Tada je uzdrmala scenu sa svojim smash-hitovima od kojih je prvi bio Complicated, pa zatim Sk8er boi, Losing Grip i I'm with you. Nakon toga Avril je izdala svoj debitantski album Let Go koji se prodan u 14 miliona primjeraka samo u Americi. Zbog toga su je mediji nazvali pop-rock princezom.

2004. godine Avril izdaje svoj drugi album, Under My Skin, koji se prodao u 18 miliona primjeraka širom svijeta.

Iste godine Avril se zaručila za frontmena kanadske grupe Sum 41, Derycka Whibleya. Avril je 2005. godine promijenila stil i udala se za svog zaručnika Derycka.

Najnoviji singl "Girlfriend" je na Youtubeu pregledan više od 39 miliona puta, a novi album The Best Damn Thing je samo u tri sedmice prodan u 4 miliona primjeraka i time se popeo na vrhove Bilboard ljestvice.


eto....to bi bilo to...mislim....bar za ovaj put....ovaj post....bye....i...komajte...!




Post je objavljen 11.03.2009. u 17:02 sati.