Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darklover

Marketing

neke pjesmice koje sam ja sklado bla bla al su jadne jojojoj!!

I da mi daju svijet da ga uzmem sebi,da me i učine jačim i od Boga,
nijednu sekundu razmišljao ne bih,
uzeo bih Tebe umjesto svega toga!!


ljubit cu te slatko da me dugo pamtis ako ikad odes da se meni vratis voljet cu te tako da se sreci cudis ako korak odes za menom ces da ludis.


neko te jako voli necije srce za tobom gori neko ti zeli puno srece i osim tebe nikog drugog nece neko te voli otkad te zna taj neko sam ja


najsladi poljubac ja ti saljem ti ga primi jer ga od srca dajem uhvati ga pa mi isti takav vrati obecavam osim nas niko drugi nece znati.

Ova je velika trebalo mi ej dugo da ju smislim i zato sam ju pisao samo jednoj osobi!!cerekcerek


Već danima se trudim da ne mislim na tebe. I stalno se sve završava samo na bijednim pokušajima da te zaboravim. Pred očima mi tvoj lik, onako nježan i mio, pogled strastven pun čežnje i željan mojih dodira. Ljudi kažu da jedino oči nikada ne lažu samo duboko pogledaj u njih i videćeš dušu čovjekovu.

A u tvojim očima vidim sigurnost, tugu, požudu i vidim sebe. Ne sjećam se da su me još neke oči tako gledale kao tvoje. U tvojoj blizini osjećam nemir u tijelu, kao da me neka sila vuče ka tebi. Kada nisi pored mene tada me jedino misli o tebi čine sretnim i ispunjenim. I dok mislim o tebi postojiš samo ti i praznina koja nam je suđena. A onda osjetim kako mi tijelo podrhtava. To je samo požuda i to će proći. Tada pomislim da će se već prvog jutra, još dok se sunce bude rađalo sve rasprštati kao sitne čestice koje lete po sobi i prelamaju se na suncu, da će sva ta požuda nestati u prvom jutru koje dočekam sa tobom I da će tada ova praznina koju osjetim kad nisi tu postati nepodnošljiva bol. Znaš onaj koji kida dušu i ostavlja trag.

Zato ću se polako povući. Možeš me nazvati i kukavicom i izdajicom ali ja nemam snage da se borim protiv sebe, a ako ostanem moraću jer tebe ce požuda proći, a mene rane ne.

Post je objavljen 10.03.2009. u 18:24 sati.