Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/devilsica

Marketing

..faljen Isus i Marija, narode..

..eto, vratila sam se u ovaj blogerski svijet nakon dugog izbivanja..razlozi su nebitni, bitno je da sam čak osjetila nostalgiju za ovim svojim malenim kutkom.. primjetih da se puno blogova koje sam ranije posjećivala zatvorilo..žao mi je..nego,,da vam malo ispričam što mi se događalo u ovih cirka 3 mjeseca..

..zavrsilo je polugodiste..za uspjeh se ne zalim,,ali ponasanje nekih osoba u skoli koji se nazivaju profesorima je prevrsilo svaku mjeru.. ta drskost vise nije za gledati! I onda vam takve osobe dođu na sat i ko fol predaju..da..dalje necu komentirati..cak su se neki od njih prijetili da ce motriti sto pisemo po blogovima..oke..
..eto bilo je puno uspona i dakako padova..kako u obitelji, školi, privatnom životu, tako i u ljubavi..
..završilo je jedno prijateljstvo,,koje je već odavno osuđeno na propast..nekako mi i nije žao..valjda je tako trebalo biti..nekoliko prijateljstava se obnovilo..nekoliko nastalo..sve je to za ljude..
..prošao je Božić i Nova godina..nisam se ni okrenula, a već je ožujak..vrijeme leti, stari se..Predamnom je važna godina..treba donijeti puno zrelih i realnih odluka..držim si fige xD
..i tako mi prolazi dan za danom..bezveze..u iščekivanju ljeta..

..nedavno je moj ŠŠK Zrinski Bošnjaci na čelu s trenerom Tomislavom Petričević prisustvovao međuopćinskom košarkaškom natjecanju..zauzele smo nimalo loše drugo mjesto..pobjedili su nas samo domaćini..jednim dijelom i zbog nepravde sudaca koji su naravno iz Županje, al šta ćeš..tako je to u našim krajevima..tko će kome, nego svoj svome?! ..imale smo ružne dresove,,haha :D

..u subotu je ekipa Crvenoga križa iz moje škole osvojila prvo mjesto na natjecanju u Županji..pa eto čestitke im..

..drago mi je ako me niste zaboravili..trudit ću se nastaviti s redovnim pisanjem i praćenjem..koliko to bude moguće..

..i sretan rođendan mojem blogu (bio je 20.02.)..

i dalje vas volim i šaljem topli pozdrav svima koji me čitaju.. <3

Post je objavljen 09.03.2009. u 22:26 sati.