Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thewalkthrough

Marketing

Bolt!



Photobucket

U ulozi Bolta, psića sa super moćima, zajedno sa svojom vlasnicom i prijateljicom Penny krenut ćete u opasnu avanturu – potragu za ocem djevojčice kojeg je oteo zli Calisto. smokin
Igra je nastala na temelju istoimene televizijske serije i animiranog filma i velikog kino hita. Kao i na filmu, radnja igre prati avanture psa Bolta, super-junaka i filmske zvijezde koji svojim super lavežom, laserskim pogledom i super snagom sređuje loše momke kao od šale. I Penny nije obična djevojčica, jer sa svojim Wheelbarom, čiji je izgled i funkcionalnost inspiriran njenim scooterom, a s kojim klinka radi čuda. Naravno, djevojčica Penny i Bolt su nerazdvojni, ne mogu jedno bez drugog. Tu se radnja filma i igre odvaja.

Photobucket

Photobucket

Radnja igre smješta nas na početku negdje na kišne obale Italije, gdje igru počinjete igrati s Penny. Već nakon nekoliko poteza shvatit ćete kako je vrlo spretna. Odmah ću reći kako su tipke za kretanje i akcijske funkcije dobro raspoređeni, tako da ih praktički ne morate niti mijenjati. Krećete se s tipkama WSAD, skačete sa SPACE, a napadate s NUM1, NUM2 i NIM3 (na numeričkom dijelu tipkovnice) te super potezi – laserski pogled (Q), sonični lavež (E), brzo trčanje (Y), neranjivost (C).
Dakle, krećete s Penny. Kako ćete napredovati u igri? Vrlo lako. Kada naiđete na neku prepreku, na sredini donjeg dijela ekrana ispisat će vam se što trebate napraviti i s kojim tipkama to realizirati. Pratite s vremena na vrijeme što vam piše na ekranu i vrlo ćete brzo napredovati. Nakon nekog vremena pomoćni tekstovi će nestati, a vi ćete morati malo i mozgati kako bi riješili situaciju. Dakle, osmotrite okoliš oko sebe i zaključite gdje Penny može iskoristiti svoj Wheelbar. I Penny ima neke super funkcije koje će joj pomoći u napredovanju po mapi, no budite štedljivi jer npr. noćni pogled troši energiju koja se obnavlja tek nakon nekog vremena.

Photobucket

Photobucket

Kada joj zaškripi, na scenu stupa super junak Bolt koji će protivnike razbacati na nevjerojatne načine.
Mali bijeli psić posjeduje nevjerojatnu snagu i iako je i po nekoliko desetaka puta manji od svojih protivnika bacat će ih kao da su od papira. Mogu reći da su i ti neki potezi preuzeti iz filma i to izgleda jako dobro.
Osim što se bore protiv Calistove vojske, napadat će ih raznim oružjima pa čak i helikopterima. E, helikoptere ćete lako riješiti, samo pratite kamo puca, pa bježite s tog mjesta jer njegovo pucanje "kasni" pa ćete ga moći srediti. U stvari, helikopter ćete srediti svojim supersoničnim lajanjem. fino

Photobucket

Dodajmo i kako Penny ima nekoliko specijalnih funkcija – šuljanje i napad iza leđa, bacanje omamljujuće bombice i nevidljivost. Polako ćete napredovati u igri prema krajnjem cilju. Igra nije preteška, a kako ne bi puno lutali niže ćete pronaći i link gdje ćete naći "cheatove" s kojima ćete lakše završiti igru.
Igra je simpatična, ali ćete brzo shvatiti kako je će najviše svidjeti najmlađim igračima. One starije možda će na prvi pogled očarati super borbeni potezi Bolta, ali to je sve. Igra nema neke elemente koji bi vas oduševili, ali sve u svemu može proći.

Photobucket





Post je objavljen 09.03.2009. u 13:55 sati.