Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Livin La Vida Dorka

Zato da nekim ljudima olakšam posao, pa ako lurkaju nek se prave ludi i neka nječu da su vidjeli ovaj popis. Vjerujte mi bilo je teško smisliti što želim. Hm, mda, recimo da nisam zahtjevan, sve male stvari imam, wishlist je tu zbog velikih i onih koje si sam ne bih kupio a i nikada ne znaš, možda naleti netko dovoljno lud i kunski potkožen. A može i u ojrima. Naravno da ništa od navedenog ne očekujem. Moje želje, moji snovi.

lurk


Lampa za čitanje knjiga. OK, ni veliko ni skupo, ali nikako da naletim na neku koja me zadovoljava ergonomskim standardima. Znate, ono što nafrljih na knjigu pa ne moraš petljati sa lampama na noćnom ormariću jer s vremenom se ukočiš u neudobnom položaju. O držanju baterije u rukama i ustima da ne govorim.

Ipod 4 gige. Normalni, nano, mirko, piko, tač, svejedno. Hja, skromnosti moja, ne zahtjevam više od 4 gige, a može i shuffle, ionako ne gledam koga puštam na svom sadašnjem mp3-u.

S obzirom da mi je najavljeno da ću dobit alkohol, onda želim nešto a'la Jagermaister. Slatko ili pivu. Rakije nisu loše ali sam tu picajzla.

Rokovnik. Mali a opet ne premali. Ovaj koji trenutno imam je diiaaaivan a u ponudi ima za nabaviti rezervne dijelove, koje kod nas naravno ne možeš nabaviti. S obzirom da sam unatrag godinu dana počeo zapisivati stvari u njega i ne zaboravljati, mislim da je to riješenje za moju zaboravnost. Još samo da mi se sjetit gdje sam ga ostavio...

Dvije pretplate si želim, može samo i jedna. Prva je za Reader's Digest, druga je za National Geographic. Jedini časopisi koje čitam od korica do korica i bez žutila. Okej, zanemarite ovu izjavu zbog NG-a.

Imam prvi dio LOTR trilogije u izdanju koje se više ne tiska. Sad bi mi bio vic da druga dva dijela dobijem različita tako da imam trilogiju u kojoj je svaka knjiga svoje izdanje, da ne pričam o tome kako uopće još nisam pročitao "Dvije Kule" i "Povratak Kralja".

Od Hugo Bossa miris Boss Emotion, ilvamga ona kugla sa narandžastim. S obzirom na samodijagnozu da mi je nos sjeban (nisam još bio kod otorinca, niti imam neki plan) i da više manje samo namirišem smradove, ovaj miris me osvojio i što je još važnije na meni dobro miriši.

Velike slušalice, onakve kakve pokriju cijelo uho i onda imaš savršenu zvučnu izolaciju i basevi ti propirsaju uho. Po mogućnosti da su bežične, ali sad možda previše tražim. Onda neka bar imaju ogroman kabel.

Kune, Euri, Dolari... Pljunuo sam lovu za Đoleta, a s obzirom da je potvrđeno da U2 stiže u RH primam skromne donacije da sklepam za kartu u tako dalekom a tako blizom kolovozu.

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 11.03.2009. u 16:00 sati.