Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsmnews

Marketing

Top Womans

Evo Napravila sam svoju listu po mome najljepših žena i moji najvećih uzora izuzevši moju mamu
1. Vanessa Hudgens / Carla Bruni Sarkozy

Vanessa Hudgens, punim imenom Vanessa Anne Hudgens. Ona je glumica i pjevačica koja se proslavila ulogom Gabrielle u filmu "High School Musical". Rođena je 14. prosinca 1988 u Salinasu, Kalifornija, SAD.
Photobucket

Carla Bruni (puno ime Carla Gillberta Bruni Tedeschi) je talijanska plemkinja bivši super model i uspješna kantautorica i pjevačica. Zbog njene vanserijske ljepote uspoređuju je s Audrey Hepburn i Natalie Wood. Ona je žena francuskog predsjednika a u prošlosti je izlazila sa puno bogataša i rock zvijezda
PhotobucketPhotobucket

2. Emma watson

Emma Charlotte Duerre Watson (Pariz, 15. travnja 1990.) je engleska glumica poznata po svojoj ulozi Hermione Granger u Harryju Potteru.
Emmini roditelji, Jacqueline Duerre i Chris Watson su odvjetnici i razvedeni su od 1995. Emma ima i mlađeg brata Alexa koji je rođen 1993. Prvih 5 godina života provela je u Francuskoj.


3. Rachel Weisz

Rachel Hannah Weisz (London, Velika Britanija, 7. ožujka 1971.) engleska je filmska, televizijska i kazališna glumica, dobitnica Oscara za najbolju sporednu glumicu za 2005. godinu. Weisz je široj javnosti najpoznatija po ulogama u spektaklima Mumija i Mumija 2.
Photobucket

4. Audrey Hepbuern

Audrey Hepburn (4. svibnja 1929. Bruxelles, Belgija - 20. siječnja 1993. Tolochenaz kod Lausanne, Švicarska ), filmska i kazališna glumica nagrađena Oscarom, manekenka i humanitarka. Rođena je kao Audrey Kathleen Ruston[1] u Bruxellesu i bila je jedino dijete Josepha Victora Anthonya Rustona,[2] irskog bankara, i barunice Elle van Heemstra, pripadnice nizozemske aristokracije čiji su preci bili francuski i engleski kraljevi, a otac bivši guverner Francuske Gvajane[2]. Audreyin je otac tek kasnije svojem prezimenu dodao Hepburn. Imala je dva polubrata, Alexandera i Iana Quarles van Ufford, iz majčinog prvog braka sa nizozemskim plemićem.

Hepburn je slovila za skromnu, dragu i šarmantnu osobu, kojoj su uvijek drugi bili na prvom mjestu. To je posebno pokazala kad se već bližio kraj njezinog života svojim radom za UNICEF kao ambasadorica dobre volje.
Photobucket

5. Rihanna

Robyn Rihanna Fenty poznatija kao Rihanna (28.02.1988) je megapopularna R´n´B pjevačica s Barbadosa. Zbog svog osebujnog glasa i stila proglašena je jednom od najboljih pjevačica i današnjom ikonom stila. Sve njene pjesme postžu zapažene uspjehe a nedavno se našla na listi skandala zbog toga što ju je njen dečko Chris Brown izudarao. Kasnije su si sve oprostili.
Photobucket

6. Nicole Kidman

Nicole Kidman (Honolulu, 20. lipnja 1967.) je australska glumica, jedna od najpoznatijih glumica sadašnjice.

Od 1970. godine živi u Sydneyu u Australiji. Postala je poznata 1989. kada je snimila film Dani Groma s budućim suprugom Tomom Cruiseom, a proslavila ju je uloga Susanne Stone Moretto u filmu Žena za koju se umire iz 1995. godine i tada je dobila mnoge nagrade, uključujući Zlatni globus za glavnu glumicu u komediji.Sada je u brakau sa glazbenikom Keithom Urbanom
Photobucket

7. Halle Berry

Halle Maria Berry (rođena 14. kolovoza 1966.) američka je filmska glumica. Berry je osvojila nagrade Emmy i Zlatni globus te je osvojila Oscara 2002. godine za ulogu Letcije Musgrove u filmu Monster's Ball. Trenutačno je jedina žena afroameričkog podrijetla koja je osvojila nagradu Oscar u kategoriji najbolje glumice.
Photobucket

UKORO ĆE BITI I TOP 7 MUŠKARACA!!!

Post je objavljen 08.03.2009. u 19:52 sati.