Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justmeandmymind

Marketing

The quiet scares me 'cause it screams the truth

Umjesto izvještaja jučerašnjeg izbivanja od doma na ruti vožnja - Zbk - Začretje - Zbk, želim vam reći kako osobi treba sasvim malo da bude zaista sretna (bez alkohola i sl.). Neki dan sam baš pisala u svoju plavu teku 30 stvari koje mi mogu popraviti dan, no jučer sam shvatila da ih ima mnogo više.
Ako krenem s kurenjem mog instruktora na foru moje neprimjerene brzine i razgovaranja s autekom, lijepo je čuti kako vjeruje već nakon 5.sata da budem ja to položila iz prve. Također je divno kad Presečki dođe na vrijeme tak da si stignem kupiti vejiku torbu za krijumčarenje starki. I napokon Začretje... "Martina, imaš možda vrata otvorena?" Ma neeeee! Gdi bi ja=) Samo već nekih 8min kolko nam je i trebalo da stignemo {shame}. I onda mi se Pepy glamurozno rastepe pri izlasku i jednostavno znaš da bude kul!
Smijeh, uspomene i kurenja popračena balkonom i glazbom iz fancy pinky sobe doveli dan do savršenstva. Majčy, nemaš pojma kak mi drago da si opet ona stara. U žaru trač partije i smijanja najbolja je bila :" Inače, ja sam kao u depresiji ..." Kuriona...hehhe
I sve se čini zakon, zaručnik mi se počne daviti od kašlja kad je videl Petrin dekolte, ja ugovorim dejt i do Lilian & Mimi i na vlak. Pravac fkng High life... omg... dobro došla vodko... Sve završilo u suzama. Povratak doma. Tišina. Medvjedić Lino shvatio da mora odrasti. Shvatio da je Leina osveta u Istri bila totalno zaslužena. Da ima nevjerojatne ljude za prijatelje, a ponaša se nezahvalno. Da, to je prava riječ. Ma kolko ja znam da vas obožavam, igram se s granicama i povrijedim gdje definitivno najviše boli. A izvlačenje na jedan te isti razlog za svađe, trganje i tipove više ni meni ne drži vodu. Frustrira me zadnjih 6 stranica ispisanih pismima za zbogom, a nikak da napišem kraj.
Zato koristim ovu stranicu da napišem ZBOGOM i KRAJ. Obečajem da ću odrasti po pitanju svoje bedastoće i da nema trganja na maturalcu. Svojim frendovima kažem :HVALA KAJ POSTOJITE! Vrijedni ste da se napokon promijenim.
I hvala Karlu za kožnjak jučer da sam si bila kul =) I hvala Mateku da mi nije spalil stvari il neke kad ih je jadan dobil na čuvanje. Sve vas jako jako jako jako jako voli
tina=)

Post je objavljen 08.03.2009. u 15:44 sati.