Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/susieandheridols

Marketing

Franka Batelić & nagradna igra!!!=)

Hy!
Ewo vam mene sa postom o Frankici B.,poznatoj po pobjedi na OAGE festivalu,pobjedi na Showtimeu,sudjelovanju na Dori 09 gdje je zauzela 6. mjesto najvećim dijelom zato jer je nastupala bolesna,da nije sigurno bi pobijedila,što se i vidilo po tome što je od gledatelja dobila 14 bodova od mogućih 16,dok je od žirija dobila tek 4 boda,zato jer je ''distonavala'' zbog promuklosti.Ewo vam nešto o njoj...pa onda fotkica!!!

O Franki Batelić:
Datum rođenja: 07. lipnja 1991.
Mjesto rođenja: Rijeka
Nadimak: Frenky, Krpica
Najdraži pjevači: Aretha Franklin, Tracy Chapman, Urban, Paolo Nutini
Najdraži glumac/ica: Jack Nickolson, Julia Roberts
Najdraži film: Čokolada, Bijeli Maasai
Najdraža domaća pjesma: "Budi moja voda"
Hobiji: plesna grupa, pjevanje, dramska sekcija
Omiljeno jelo i piće: škampi, voda
Kućni ljubamac: Kićo, Mujo, Nera; mačke
Fotka...=)





Što vi mislite o njenom nastupu na Dori???Video možete pogledati na ovoj adresi:Franka Batelić Pjesma za kraj eurovision09.youtube.com

Idem vam ja sada....Veliki pozdrav svima!
By:Suzycha

Nagradna igra!!!!
Još bih vas zamolila da ako va se sviđa moj blog, svi glasate na link ''podrži moj blog'',koji je u desnom boxu,i da pročitate ovo ispod!!!

Onaj tko bude glasao neka mi to reče svaki put u kommovima,i biti će nagrađen svaki put sa po 10 kommova.(Npr.glasate deset puta,i svaki put dobijete po deset kommova,sve ukupno:100 kommova!!!)
Onaj tko bude lagao da je glasao-(a znat ću to po broju glasova i po još nečemu),njemu neću više nikad kommat.
Što ustvari znači ikona:''podrži moj blog''?
Ako kliknete na nju,i zatim na ''glasaj'' automatski dajete glas tom blogu u izboru za:blog tjedna,blog mjeseca i blog godine.Na početku svakog mjeseca poništavaju na nula- br. glasova.Zato vam molim,ako vam se iskreno sviđa moj blog,glasajte tijekom cijele godine jer mi je velika želja da moj blog bude blog mjeseca.Link imate u ovom postu (rozi),ali i uvijek ćete ga naći na vrhu desnog boxa.Glasati možete svaki dan ali po jedan put.Hvala svima koji će glasati!!!=)Dobro promislite,i pogledajte moj blog.Zadnjih mjeseci sam si dala truda...Sredila sam boxeve i tako to!

Pusa svima i kommajte!!!



Post je objavljen 07.03.2009. u 21:30 sati.