Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ČETVRTI KLUB ISTUPA IZ 2.HMNL-sjever

---- SENIORI ----- Nakon istupanja MNK"Martinovke" i MNK"Zagreb92" i izbacivanja MNK"Zagreb Puljić" iz 2.HMNL-sjever istupa i četvrti klub MNK"Orkan Zagreb" . Koliko znamo, nije samo razlog istupanja zbog financija nego i nezadovoljstvo zbog lošeg vođenja lige i neregularnosti.

------ JUNIORI ----- Evo, Juniori MNK"Orkan Zagreb" odustaju od daljnjeg nastupanja što je uz odustajanja MNK"Martinovka" , MNK"Zagreb 92" i izbacivanja MNK"Zagreb Puljić" četvrti klub u toku prvenstva.


----- KADETI ----- Dva kluba više ne nastupaju u prvenstvu ( odustajanje MNK"Martinovka" i izbacivanja MNK"Zagreb1").

Evo vidi se kako se vodi 2.HMNL-sjever da polako jedan po jedan klub prestaje igrati ( koliko smo upoznati biti će još klubova koji će odustati) dok nitko iz vrha Malog nogometa HNS-a ne reagira i ne pita se ,što se to događa u toj 2. ligi - sjever. Mi kao klub smo od početka prvenstva upozoravali da ligu ne mogu voditi ljudi koji su vezani uz klubove i to se odmah nakon par kola uvidjelo i liga je postala neregularna odlukama Povjerenika lige (Z.Dodig) i Disiplinskog suca (Lj.Puljić) isto tako je bilo i u prvenstvu 08/09 Povjerenik (Z.Dodig) i Disiplinac (Lj.Puljić), i isto to se događa u ovom 08/09 prvenstvu kada Komisija MN HNS-a dopušta drugoligašu MNK"Uspinjača" da sa prvoligašom MNK"Zagreb 1" mjenjaju mjesta drugu sa prvom ligom ,a sa večim nepravilnostima počeli su Povjerenik (Dodig) i Disiplinac (Puljić) ,"osilili se dečki " a Komisija im to sve dopušta. Kada su to klubovi uvidjeli što rade a da oni sami plačaju skupo natjecanje odustali su od daljnjeg natjecanja.

Post je objavljen 07.03.2009. u 12:00 sati.