Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribolovrama

Marketing

PODRŠKA DANU EKOLOGIJE I POZIV ČLANOVIMA DRUŠTVA DA SE UKLJUČE U ISTU AKCIJU

Pošto će sutra Frama imati dan ekologije kad će čistiti smeće oko Ramskog jezera. Kako bi pokazali želju za čistom sredinom, koja pripada svima nama a pozivaju i druge da pokažu koliko im je stalno do ovih prelijepih ramskih prostora za koje je najvažnije da su očišćeni od svega onoga što smeta uspostavi čistih odnosa prema lijepome i plemenitome.

SRD "RAMA" poziva svoje članove , prijatelje društva i čiste prirode-ramskog jezera da se priključe i podrže ovu akciju dani ekologije FRAME.
Društvo također svake godine ima ovakve akcije čišćenja naših voda od smeća i uređivanje ribarski staza. Dana 03.03.2009. godine, dopisom broj. 08./09 zatraženoje od općine Prozor/Rama da se izvrši sanacija svih pristupni cesta ramskom jezeru kao i da će SRD. „RAMA“ odrediti i po mogućnosti označiti tablama RIBARSKI KAP na više mjesta na kojem bi turisti kampovali sa vozilima i isti bi bili prijavljeni za obilazak i nadzor, radi se o cca 5 udarni mjesta za ribare i turiste pa je od općine zatraženo da preko svoji službi ,komunalnog poduzeća osiguraju neki 5-10 kontejnera u sezoni koje bi isto komunalno poduzeće barem jednom mjesečno u sezoni odvozilo .

BISTRO-ČISTO RAMSKO JEZERO!


Post je objavljen 06.03.2009. u 15:46 sati.