Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ikilledmyteddybear

Marketing

eiiiii. ewo meni dosadno... pa pišem post IZ DOSADE. a mislim da neam drugi razlog. sada u 16:45 bi treala ić u šibenik u glazbenu školu. al se meni jednostavno neda. pokušavam mamu nagovoriti da bar jedanput neidem u glazbenu školu.
swiram klavir. i neam pojma swirati. dorro znam vrlo dobro.. al nikad ne vježbam. u tome je štos. i onda se profa ljuti
što ne vježbam. pa mi prijeti jedinicom na kraju godine. a swaštaa. i solfeggio mi još gore ide. [ ako znate što je solfeggio].
solfeggio vam je ono gdje učite note.. al ne swirate. ko što na matematici učimo brojke, mi owdje na solfeggio učimo note i ta sranja.
dorro mie krenulo na početku polugodišta u školi.. sad opet neke loše ocjene. valjda zato jer ne učim. kad učim, misli su mi uvijek
negdje drugdje. i onda na kraju ništa ne naučim.
Image and video hosting by TinyPic
Stawila sam mjuzu na blog. Možda nie baš wama po ukusu, al meni se swiđa<3 Avril mie naj. počela sam je slušat u 4.razredu.. kada je bilo ljeto. Tada mie došla mie jedna frendica iz Švicarske, pa pošto je njoj mama iz bosne, razumjele smo se. Ta cura se zvala Gianna. Gianna je slušala Avril. Pa smo jedanput se otišle kupati, i kada smo izašle iz mora, bilo nam je dosadno, tada je uzela swoj mp3 i i dala mi jednu slušalicu. I tako je imala pjesmu Girlfriend od Avril, koa se meni tako swidjela... da sam ju odmah znala napamet. cd od Avril sam kupila prošle godine, 2008, u prwom mjesecu. Sada mi se pjesma Girlfriend uopće neswiđa ali wolim swe druge pjesme od Awril... Tako sam si i skinula 2 cd-a od Avril s interneta. Sama sam naučila skidati cd-ove=). I mislim da sam se dowoljno ispričala, evo mi mama govori da se počmem spremati za glazbenu pa..
pozz do sljedečeg posta...... bye

Post je objavljen 05.03.2009. u 15:27 sati.