Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obadzo

Marketing

...FRRRRRRRRRRRRR!!!

...Commercial Club Crew - La Isla Bonita

...a jebat ga kume, pa di me bas danas tribas za te gluposti... pa znas li ti covice da je meni danas rodjendan???
...pojma nemam, a i sta ima veze... ka' da ti jos TO slavis!!!
...ma jeeee, dobro ti i kazes!... eto mene za jedno uru vrimena kod tebe! ...negoooooo, sta spremas za rucak... nemoj da danas na rodni dan ostanem gladan.
...neces gospica mi, bas kuvamo domacu lipu spizu i to bas ono sta ti najvise volis!
...snicele u saftu???!!! ...odvalim ja iz cuga.
...a neeeeee, nesta bas domace! Fazol sa suvin mesom!
...mozeeeeee, ima li i domacih kobasa??? ...i vec pocmen slinit od pomisli na pun pijat te domace delicije koju sam isto tako obozava.
...imaaaaaaa! ...i speka, i rebara, i kolina, i usiju!!!

Image Hosted by ImageShack.us

...ajde muci vise, vec sidam u auto!!!
I da ja prikratim pricu, zavrsili smo mi taj posa, a onda sili za trpezu i za cas posla sam 'sredija' tri porcije fazola.
...a u kurac kume, je sam se natuka ka' prasac... bog te maza, sta cemo prdit veceras!
...ma jebe ti se, ides ionako doma... nego aj' ti popij jos jednu putnu i drito doma. Evo vec se pocelo snocavat, ajde ti pomalo dok vino nije pocelo djelovat!
...dobro i kazes... aj' Bog kume!
...Bog i pozdravi svoje doma!
...'ocu! ...sidnem u auto i uskoro sam vec trucka doma uz laganini glazbicu.
Vec u po' puta osjetija sam kako mi se drob napeja od mucakanja po hercegovackim krivudavim putevima i zna sam da ce sad onaj fazol, suvo meso i vino doc' na svoje!
...samo me zanimalo oce li jako smrdit, posto mi se nije otvara prozor jer je vanka bilo zima za popizdit... jos se nekidasnji snig nije otopija sa rubova ceste.
...FRRRRRRRRRRRR!!!!... odvalim ja prvi rafal i sve njuskam.

Image Hosted by ImageShack.us

...ajme majko moja, sta je ovo!?... jebate sta kolje za oci! ...promislin u sebi.
Ne bas drage volje otvorin malo prozor, ali sitim se one narodne kako niko nije umra od smrada, al' od zime... bogami je!
Iste sekunde zatvorin ga i pojacam radio, 'ko ga jebe... glazba lici sve!!!
Ubrzo sam dosa doma, otvorin vrata i pravo sam se iznenadija kad me zakonita docekala na samim vratima, sva nekako vesela i hepi.
...imam iznenađenje za veceru! ...sapne mi primajuc jaketu koju sam skida.
...aliiii ...pocmem se pravdat kako nemogu nista jest, ali prikinu me ona odma na prvu.
...nema nista ali, okreni se!... moram ti zavezat oci, da bude pravo iznenadjenje! ...bila je konkretna i vec mi je natakla maramu priko ociju.
...ma daaaaaaaj kakva ti je ovo zajebancija???... sta ja to ne smin vidit i sta to mene moze iznenadit??? ...i dalje sam se „koprca“, ali skuzija sam da nece tu bit pomoci pa promislim kako mi je najbolje bit miran, mozda ce i bit pravo iznenadjenje.
Sa maramom priko ociju odvela me do stolice za stolom u dnevnoj.... sija sam, i bas kad je tila da mi skine maramu, zazvonija je kucni telefon.
...da nisi dira maramu i slucajno cirija dok se ja ne vratin... jel ti jasnooooo, obecaj!!!
...ajde necu, jebala te marama... samo pozuri, ide mi ovo na zivce!!! ...odbrusin joj priko neke stvari, jer me vec pocela nervirat ova fora iz americkih filmova.
U isto vrime osjetim kako je fazol i dalje radija svoj posal i pritisak je u mom drobu naresta toliko da sam ga mora opalit i iskoristit priliku dok se ona ne vrati.
Lipo san se nageja na jednu bandu i prdnem tako jako da sam skoro sam sebe pripa. Ceka sam povratni efekt i uskoro sam ga ositija i pored marame koja je djelomicno spasila stvar, ali smrdilo je za popizdit.
Napipam kuhinjsku krpu na stolu i pocmem mahat sa njom isprid sebe nebili mi bilo bar malo lakse.
Jebat ga, nije se sa jednim moglo tek tako stat... nagnen se na drugu stranu i odvalim jos tri rafala.
Smrad se sirija oko mene da san jedva disa. Naculin usi na telefonski razgovor u hodniku i skuzim da imam jos fore za sebe... nastavin pojedinacno puskarat ka' sritan, a zadovoljstvo je bilo neopisivo.
Kada je pozdravljanje priko telefona oznacilo kraj mog gusta, razmasem oko sebe jos nekoliko brzih kruznih pokreta krpom da razvodnim smrad i uz osecaj zadovoljstva i olaksanja, spustin ruke isprid sebe i slozin najneviniju facu sta sam moga, jer sigurno se mora cut miris „baruta“ od pustog puskaranja.
Sitim se vica kako je tako Mujo nasa spasonosno rjesenje kad mu je neko pozvonija na vrata, a on taman zasmrdija cili stan slicnim efektom.
Da bi malo ublazija stanje on uzme onaj after-šejv PINO SILVESTRE i posprica ga po sobi. Otvori Mujo vrata, kad ono Haso:
... ooooo ti si!!!...jel osjecas ti ista? ...pun samopouzdanja upita Mujo
...ahaaaaaa, isto ka' da se neko usra u borovoj sumi!
...jesi li virija nesrico, aaaa???? ...cuja sam je cim je stupila u dnevnu sobu.
...nisaaaaan majke mi! ...i daj skidaj mi ovo govno!... vec sam se bija okurazija cim nije na prvu nista spomenila o smradu.
U tom trenu skinula mi je maramu sa lica, a svi gosti koji su sidili za stolom u dnevnoj sobi glasno su povikali:
* * *Image Hosted by ImageShack.us* * *

...lip pozdrav! mah


Post je objavljen 09.03.2009. u 00:05 sati.