Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/navalni

Marketing

Sritan rodjendan...

Davno je to bilo kad san je razbiva palce kendajuci krpasa po prasini i tupini u Kavi,prije nego san se spustija u Masograd. A nisan bija sam,fala Bogu,bilo ih je jos puno koji su plakali, dok su puvali misleci da ce bol prestat.
Sican se, bila su tri brata,nisu bili bas zestoki za balun,zato su najvise i razbijali palce. Ka da ih sada vidin. Dvojica su imali ,za mene onda, neobicna imena. Trpimir i Domagoj! Mi smo ih zvali Trpe i Dome. E davno je to bilo,tek sad kad se sitin kako smo ih zajebavali radi imena,volija bi da im se mogu izvinit. Ma virujen ja da se nisu ljutili,ali ipak..A tek njihov otac, koji je to bija covik, sve za pravdu i istinu. Sad mogu razumit kroz sta je On prolazija kad je dava dici ova imena, a bome nije ni njima bilo lako kad su narasli, pa morali vadit krstenicu, pa odgovarat zasto imaju ta imena. Davno san bija cuja da in je otac bija sa onu stranu nisana. Posli je to bija ka bonus, a sad opet nevalja, ma to je proslo,ali ostala su dica i imena koja niko ne more izbrisat.
Ma zasto ovo sve pisen, zato sta se "Dan grada Kaštela slavi 04. ožujka, odnosno na godišnjicu prvog spomena hrvatskog imena u pisanom dokumentu, Trpimirovoj darovnici, koja datira iz 852. godine i jedan je od najvažnijih povijesnih datuma značajnih za povijest Hrvata.”

I sad onaj svecenik , neznan di,zaboravija san, daje pineze roditeljima koji dici dadu pravo hrvatsko ime. Valjda ce se neko sitit i Trpimira i Domagoja!
I zato ti moj Grade sritan rodjendan i uvik mi se lako sitit Tvoga, jer je moj i moje "male" dva (2) dana prije.(slike stizu ).

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usPost je objavljen 05.03.2009. u 03:03 sati.