Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Jutarnja Gelender Liga 3 - 3. kolo

Jutros dok sam putovao prema Parkingu na 101-ici su blebetali, na Otvorenom je bila loša glazba, tako da sam završio slušajući Radio Sljeme. Bio sam ugodno iznenađen dobrim glazbenim izborom. Slijedi link na jednu stvar koju sam slušao i koja mi se "vrtila" prije i tijekom trke. Preporučam da slušate dok čitate ostatak teksta.



Dok slušate, probajte pjevušiti slijedeće stihove. Čujte kako ih (baš ove koje sam napisao) pjeva Josipa, pa ih pjevajte s njom.

Trčimo šumom, mokri ti i ja,
utopljeni blatom, nedostaje nam sna,
slične noći nekad, su za nas bile raj,
kiše, muk i tama, su za nas noćas kraj.


Na, na, na, na, ...

Trčimo šumom, dahčući ja i ti,
posljednje smo riječi, već davno rekli mi,
vrijeme ove trke, na isteku je sad,
počela je kiša, te s nama plače ...

Na, na, na, na, ...


A sada još jednom pročitajte pjesmu i zapjevajte s Josipom.

Ako ste napravili sve što sam tražio, sada slobodno nastavite čitati u dobrom raspoloženju, iako se pitam, jel uopće potreban bilo kakav daljnji tekst ili je sve rečeno ovom pjesmom. No, za one nedovoljno maštovite ipak ću napisati izvješće.

Prije svitanja novog dana, na Parkingu se okupila grupa entuzijasta, upalila svoje čeone lampice i krenula put vrha. Kiša koja je padala tijekom noći je prestala desetak minuta prije starta. To je bila radosna vijest. Spoznaja koja nas nije radovala je blato na stazi. Krenulo se oštro, s mnogo klizanja po blatu. Već u prvom kilometru me je "pregazila" gomila bikera. Bilo mi je teško. Topli dah, obasjan svjetlom je stvarao bjeličastu zavjesu i teško sam vidio podlogu. Bila je i lagana magla. Po Gipsu sam uglavnom hodao i tražio put kojim ću što manje zapinjati u blatu. Dolaskom na ravni dio, našao sam snage i počeo trčati. Bilo je lakše. Dolaskom do 5. stupa, do mjesta gdje su opsežni radovi Šumarije, usporio sam tražeći prohodan put kroz duboko blato, pazeći da izađem s obje tenisice. Bate (čizme tvrtke Bata) bi bile odličan izbor za ovaj teren. Tu se je počelo daniti. Prolaskom ovog dijela, problemi s blatom su bili manji, ali novi izazov je bilo mokro lišće. Tu mi se priključio i moj (ne)vjerni pratitelj TT-jac. Dahtao je iza mene. Zbunjen dnevnim svjetlom i izostankom snijega, na koje sam navikao tijekom MRAK kombinacije, zbunio sam se na jednom dijelu staze, pa mi je pomogao riješiti nedoumice. Sam sebi sam bio smješan. Izgubiti se po danu na stazi za koju sam mislio da ju mogu proći zavezanih očiju. U ovom dijelu počinje snijeg i led. Opet otežavajući elementi za trčanje. Opet klizaona. Tu sam u nekom dijelu pustio TT-jca da me prijeđe. Pokušao sam održati red u svemiru. Nešto mi je bio malaksao, vjerojatno umoran od burne večeri. Morao sam to iskoristiti. Vrijeme je za promjene. U svijetu je recesija, pa je vrijeme da se nešto poduzme. Dolaskom na stepenice, "puknula" me neka nova snaga i "povukao sam". Gelender me neodoljivo privlačio nekom neopisivom privlačnošću kojoj se nisam mogao oduprijeti. sretan
Nisam napravio neki rezultat (vidi rezultate), ali gledajmo na događaje slijedećim redom: Ustati i doći na Parking je POBJEDA, doći prije Terzića je VELIKA POBJEDA. belj Za sve ostalo, tu je PLASTIC FANTASTIC money. wink Terza, sorry. zujo

Povratak je protekao u lijepom druženju i razmjeni iskustva i mišljenja o raznim sportskim temama. Snijeg, led i blato su i u povratku uzeli svoj danak. Bilo je pirueta, ali i ozbiljnijih padova. Dragi Sljemani, čuvajte se i želim vam brz i uspješan oporavak (svima i onima s gipsanim rukama i onima s problematičnim zglobovima i onim ostalima). Za kraj vam poklanjam sliku Katedrale duha. Neka to bude moja isprika zbog kašnjenja izvješća.

Spika o poteškoćama na poslu je otrcana.



P.S. Jeste prebrojili koliko sam puta u tekstu spomenuo blato i klizanje? Jeste li pomislili koliko puta sam promjenio rečenicu da ne spomenem blato i klizanje?
Kad sam stavio već ovu lijepu sliku, jeste li se zagledali u nju? Vidite li nešto posebno ili to samo ja ....


Post je objavljen 04.03.2009. u 22:21 sati.