Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Put Lovrana i Rijeke


Dakle da samo u kratko napravimo mali rezime prošlog posta.
Pitali smo Vas da li smatrate da je u zadnje vrijeme sve više i više humanitarnih blogova koji se pojavljuju na netu i to Vam već pomalo ide na živce ili smatrate da je još uvijek malo onih blogova koji propagiraju humanost odnosno kakvo je općenito Vaše razmišljanje o humanitarstvu.
Većinom se slažete da takvih blogova nikad nije previše. Nikad nije previše dobrote i humanosti kao i onih koji ih propagiraju. Također ste se složili u činjenici da nitko nikoga ne tjera da mora pratiti ovaj ili onaj blog odnosno da svatko ima mogućnost biranja što će gledati, čitati, pratiti i podržavati ili po onoj staroj „tko voli-nek izvoli“.
No također ste skrenuli i pažnju da ima i onih blogova koji u namjeri da nekom pomognu pređu granicu i postanu agresivni i bezobrazni i da se zbog toga kod ljudi stvori slika odbojnosti prema humanitarnim akcijama.
Zahvaljujemo se svima Vama na komentarima koje ćemo znati iskoristiti za neke buduće akcije.

U ponedjeljak je Anja obavila kompletnu pretragu krvne slike, jetrenih proba te ultrazvuk bubrega. Krvna slika je zadovoljavajuća jedino su malo povišeni leukociti i trombociti ali to je vjerojatno od viroze. Jetrene probe iako malo povišene ipak su u padanju od zadnjeg puta.
Ultrazvuk bubrega pokazao je da bubrezi sad rade u redu. Još jednom nam je doktorica potvrdila ono što smo znali a to da je zadnja Anjina hospitalizacija bila dosta kritična odnosno laički rečeno „plesala je po rubu života“ no kao što svi znate mali borac je dobio još jednu veliku bitku.
Ono što nas u zadnje vrijeme dosta zabrinjava su opet dosta izraženi epileptični napadi.
U dogovoru sa Anjinom neuro pedijatricom doktoricom Bašnec povećana je večernja doza antiepileptika fenobarbitona te smo je naručili 13.03. za EEG kako bi imali kompletnu sliku i sukladno tome da vidimo kako i što dalje.
Jučer smo bili na privat vježbama u Krapinskim toplicama kod tete Sanje a odlazak u Krapinske iskoristili smo i za posjet maloj Franki i njezinoj mami koje se nalaze na rehabilitaciji u programu majka-dijete.

Sutra nas čeka put Lovrana i Rijeke.
U Lovranu imamo razgovor sa doktorom Mileusničem zbog odgode operacije kuka a zbog kompletnog Anjinog zdravstvenog stanja. S obzirom na trenutno slab Anjin imunitet operacija bi bila dosta opasna i rizična. Operaciju ćemo odgoditi za proljeće iduće 2010 godine.
U Rijeci ćemo posjetiti tvrtku Pavletić koja je odlučila Anji donirati opuštajuću masažnu fotelju vrijednu 30.000 kuna.
Prije povratka za Zagreb popit ćemo jednu blogersku kavicu sa blogericom MiG.
Žao nam je što na toj kavi neće biti i blogerice Lion Queen koja zbog neodgodivih obaveza ne može prisustvovati blogerskoj kavici no dogovorili smo se da ćemo se svakako naći bilo da ona prvo dođe u Zagreb ili nas ponovo put nanese u Rijeku.
Kao što smo u prošlom postu rekli, Anja ne ide s nama na put, već će kod kuće biti mažena i pažena od strane bake i dede.
Malo nas je ipak strah jer nakon dugo vremena Anja će ostati cijeli dan sa bakom i dedom no nadamo se da će se uspjeti snaći i da ćemo mi bez brige obaviti sve što smo naumili.

Do novog javljanja kada ćemo Vas izvijestiti kako smo se proveli u Lovranu i Rijeci odnosno što smo riješili sve Vas pozdravlja wave neumorni trio.



Post je objavljen 04.03.2009. u 18:05 sati.