Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ODUSTAJANJE U LIGI MLADEŽI 2.HMNL-sjever (JUNIORI -KADETI)

-- Nakon što smo ukazali na nepravilnosti u ligama Mladeži , Povjerenik lige Z.Dodiga donosi ODLUKE po D.P. - HNS-a što je za pohvaliti .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.)- JUNIORI , zabranio je daljnje natjecanje MNK"Zagreb Puljić" do konačne odluke , zbog neigranja (neopravdano) dvije utakmice. To je treći klub koji ne nastavlja natjecanje sa Juniorima (Martinovka,Zagreb92 i Zagreb Puljić).

2.) - KADETI ,zabranio je daljnje natjecanje MNK"Zagreb1" do konačne odluke , zbog neigranja (neopravdano) dvije utakmice . To je drugi klub koji ne nastavlja natjecanje sa kadetima (Martinovka i Zagreb 1). Jednu utakmicu nisu igrali ( neopravdano ) MNK"Sokoli" . Dok na dvije utakmice nisu došli suci i jedna radi toga nije odigrana.Nadamo se da sljede Prijave Povjerenika Disiplinskom sucu zbog tih propusta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.)- SENIORI ,da se postupao po Propisima HNS-a u ligi seniora 2.HMNL-sjever od početka natjecanja vjerojatno nebi došlo do toga da tri kluba sada više ne igraju u ligi (Martinovka,Zagreb 92 i Zagreb Puljić) i natjecanje bi bilo regularno a ne ovako neregularno i samo se igra da se igra i da završi natjecanje bilo kako i koliko toliko regularno. Imamo "filing" da bi moglo do još odustajanja klubova doći zbog nezadovoljstva sa ligom.


Post je objavljen 28.02.2009. u 12:00 sati.