Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribolovrama

Marketing

ZAHTJEV OPĆINI ZA SANACIJU PRISTUPNI CESTA RAMSKOM JEZERU

Poznajući da je Ramsko jezero spadalo jedno od naj pristupačniji jezera u BiH kako po položaju tako i pristupnim cestama sa svih strana i od svakog sela. A pošto ove pristupne ceste evo deset i više godina nisu sanirane a iste su makadamske i tako su se pretvorili u nekorisne ceste kojim se ne može skoro nikako prometovati , zbog čega je se naše RAMSKO JEZERO PRETVORILO u naj ne pristupačnije jezero.
Radi se o pristupačnim cestama iz određenog sela do vode koje su neprohodne za osobna vozila tako da mnogi ribari, turisti moraju ostavljati svoja vozila u selima kako bi na određenim mjestima došli pješačeći po 1 km. Zasigurno ovo uveliko utiče na razvoj ribolovnog kao i drugog turizma na području naše općine odnosno Ramskom jezeru i mnogi kad se informiraju da nisu sanirane pristupne ceste odlučuju se na nedolazak ili ako jednom dođu ne žele više što nama ne ide u prilog iz više razloga i smanjuje nam prihode iz više segmenata te utiče loše na razvoj turizma ka čemu je se naša općina opredijelila. Stoga tražimo da se izvrši sanacija isti cesta kako bih se moglo uopće prići jezeru gdje se nekad normalno prometovalo.

SRD. „RAMA“ će odrediti i po mogućnosti označiti tablama RIBARSKI KAP na više mjesta na kojem bi turisti kampovali sa vozilima i isti bi bili prijavljeni za obilazak i nadzor, radi se o cca 5 udarni mjesta za ribare i turiste pa od vas načelniče tražimo da preko svoji službi ,komunalnog poduzeća osigurate neki 5-10 kontejnera u sezoni koje bi isto komunalno poduzeće barem jednom mjesečno u sezoni odvozilo


Post je objavljen 03.03.2009. u 10:23 sati.