Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Sex na javnom mjestu

Image Hosted by ImageShack.us

Post je u kategoriji sex, politika i sport. Vi pogodite zašto.

Ovo je pismo koje sam negdje u julu prošle godine napisala uredništvu blog.hr
djelovalo je vrlo kratko vrijeme a onda se sve ponovilo, a i pogoršalo. Sad ga ovako ponavljam, pretpostavljam da ima još blogera kojima iste stvari idu maksimalno na muški spolni organ.

"Poštovani vlasniče blog.hr !

Razumijem vašu želju za što većom zaradom i jasno mi je da se tako ogroman sustav kao što je blog.hr mora samoreklamirati i prodavati što je više moguće oglasnog prostora, ali neke granice pristojnosti bi valjalo poštivati vis a vis nas, blogera bez kojih vi ne bi ni imali što prodavati.

Moram vam svratiti pozornost na činjenicu da niste jedini blog servis na svijetu i da će vam sa ovim vašim potezom velika većina blogera koji znaju misliti svojom glavom (a to su vam dragi moji ako niste znali oni na čiji račun se i reklamirate, Cool i Almost Cool lista) , otići na druge, puno blogerskije orjentirane servise. Vama će ostati gomila klinčadije, pa uživajte.

Jedno je staviti reklame na dno stranice sa komentarima, iako ni to nije baš fer ali uzurpirati moje riječi i na njih nakeljiti link za reklamu je van pameti. Drsko i bezobrazno! Tipično uzurpatorski kapitalistički način razmišljanja bez trunke demokratičnih vrijednosti!

Pozdrav cijenjenoj ekipi..."


To je tako bilo onda, sad je to puno gore, puno drskije i puno prostije. Sadržaj reklama koje iskaču je neprimjeren većini dječjih blogova, većini normalnih ljudi se gadi, a samo rijetki (nadam se bar) klikću na to smeće.


Ako nešto mrzim onda su to zasigurno razni prozori koji se pojavljuju niotkuda i isto tako netragom nestaju ako na njih ne obračate pažnju. Smatram krajnjom drskošću servirati mi vijest koju nikad pa ni onda ne bi otvorila jer me senzacionalističke kretenarije za široke primitivne mase uopće ne zanimaju. Gade mi se žutoštampna piskarala i paparazzi informacije. Ne čitam osim ako me ne tuku u čelo sa njima, a upravo to rade novi vlasnici našeg nam bloga. Ja sam odrasla osoba koja zna jako dobro što je smeće na netu, a što ne ali klinci o tome pojma nemaju, njima je sve istina i sve ispravno i dobro ono što se javno takvim prikazuje.

Sramotno iskorištavanje blogera na najbezobrazniji način. A da o sex stranicama i reklamama na portalu čiji su najbrojniji korisnici upravo maloljetnici ovdje neću ni spomenuti. Za to naša bajna internetska policija nema oči. Valjda im se dobro plaća da ne vide...

Znam da ni sad neće biti odjeka kao što ni do sada nikad nije bilo, ovo je gore nego da se Bogu molimo. Ali isto tako vjerujem da nisam usamljena u razmišljanjima...

Također svratite i do Zone, i ona ima nešto za reć na tu i slične teme


*slika u prilogu je benigna, ima ih i puno gorih ali već dugo mi se neda loviti to smeće jer ga ionako nemam kome gurnuti pod nos


Dodatak:

Imam riješenje problema!
Vlasnik blog.hr neka nam omogući prijavu domene sa našom sadašnjom adresom.
Vjerujem da bi mnogi poželjeli svoje dosadašnje stanje iznajmljenog stana (čitaj bloga) pretvoriti u pravo "vlasništvo".
Ja prva!

Post je objavljen 02.03.2009. u 20:46 sati.